BOMBĂ! Pepe mai are 3 fraţi vitregi, copiii lui Ion Talent. Sora sa cea mică are numai 9 ani

Tatăl lui Pepe a făcut lumină în viaţa sa, dezvăluind identitatea copiilor săi. Ion Talent spune că a decis să facă publice aceste lucruri, pentru că nu îşi mai doreşte ca familia lui să sufere din cauza bârfelor şi speculaţiilor făcute de presă.  "Eu nu am nici 4 şi nici 5 copii,. ci 7. Nu mi-am ascuns viaţa sau copii. I-am făcut pentru că mi i-am dorit şi îi iubesc pe toţi la fel de mult. Cu Tatiana mea am patru copii pe care îi cunoaşteţi mai bine. Mai am o fată de 42 de ani, Roberta Pascu şi un băiat de 40 de ani, Cotizo Pascu. Şi, în sfârşit, acest copil,Rebecca. Tatiana mea ştie tot şi nu m-am ascuns niciodată de ea. Mi-a plcăut viaţa şi dacă ar fi să mă reîntrupez, aş face acelaşi lucru. Tatiana e singura femeie care a găsit puterea să mă înţeleagă, să mă accepte şi să îmi dea puterea de a merge mai departe.", a declarat Ion Talent.

Acesta a mărturisit că singura persoană căreia îi datorează faptul că în familia sa nu există discuţii din cauza copiilor săi din afara căsătoriei, este însăşi soţia sa, Tatiana, mama lui Pepe. Ion Pascu a povestit că doamna Pascu are grijă ca fraţii să fie uniţi, să se respecte şi să se iubească între ei, aşa cum este şi normal. "Fata cea mică are 9 ani, e în clasa a 2-a, învaţă foarte bine. E fericită, nu îi lipseşte nimic, am grijă de ea.", a continuat tatăl lui Pepe.

"Mă gândesc să scriu o carte despre viaţa mea. O să citiţi acolo şi o să vă cruciţi. Mă gândesc că sunt unii a căror viaţă încape pe o coală A4. Păcat de ei!", a conchis Ion Talent.

Johnny Depp FOTO EPA-EFE
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
surorile gabor webp
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
livia graur jpeg
livia graur familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet jpg
seceta pamant crapat jpeg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
FotoJet (1) jpg
canicula bucuresti 1 jpeg
probleme de sanatate batrani jpeg