Boss-ul FMI a luat SIDA de la camerista violată?

Ultima actualizare:

Pe lângă riscul de a-şi petrece toată viaţa după gratii, pentru abuzarea cameristei Nafissatou Diallo, şeful FMI, Dominique Strauss-Kahn (62 de ani) ar putea să se fi îmbolnăvit de SIDA! Femeia, originară din Africa de Vest, locuia, din ianuarie, într-un apartament social, închiriat exclusiv persoanelor infectate cu virusul HIV, în zona High Bridge, din New York, împreună cu fiica sa, Dana.

Citeşte şi:

«Boss-ul FMI a vrut să mă violeze şi pe mine» VIDEO

Şi-a violat mama pentru că nu mai făcuse sex de doi ani!

Un fost episcop belgian recunoaşte că a abuzat sexuale de doi nepoţi

Înainte, Nafissatou a locuit într-un alt apartament din Bronx, închiriat tot pentru adulţii infectaţi cu HIV sau bolnavii de SIDA, potrivit „New York Post", care a aflat de la vecini.

Fratele cameristei, Blake Diallo (42 de ani), patronul unui restaurant african din cartierul Harlem, spune că aceasta este încă în stare de şoc după ce boss-ul FMI a agresat-o sexual. Nafissatou, căreia apropiaţii îi spun Nafi, se află într-un loc secret sub protecţia poliţiei. "Este devastată, plânge neîncetat", spune Blake.

O rudă, Mamadou Cherif Diallo, 35 de ani, respinge orice idee că victima, o musulmană practicantă, ar fi fost părtaşă la un complot menit să-l discretiteze pe boss-ul FMI. Aceasta precizează că, în cultura lor, "nu este acceptat acest tip de agresivitate".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net