Bossul FMI a făcut sex cu alta înainte de menajeră!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cu puţin timp înainte ca menajera Nafissatou Diallo, de 32 de ani, să intre în camera lui, Strauss-Kahn conducea pe holul hotelului o femeie necunoscută în compania căreia petrecuse noaptea. Ea a refuzat să dea probe ADN anchetatorilor.

La ora 1.30, în noaptea din 14 mai, camerele de supraveghere ale hotelului Sofitel surprind o femeie necunoscută intrând în camera de hotel a lui Dominique Strauss-Kahn, de 62 de ani.

Conform surselor citate de „New York Post", aceasta fie este una dintre prostituatele frecventate de Kahn, la recomandarea escortei Irma Nici, fie o colegă care lucrează la o bancă newyorkeză.

Conform anchetatorilor, misterioasa amantă nu a fost văzută pentru prima oară intrând în camera bancherului şi plecând a doua zi.

Există speculaţii potrivit cărora necunoscuta ar fi amanta oficială a lui Strauss-Kahn, de mai bine de un an. Femeia a refuzat să dea probe de ADN, dar a confirmat faptul că a făcut sex cu Strauss-Kahn în noaptea de 13 spre 14 mai.

După plecarea ei, între 11.30 şi 12.00, menajera vine în recunoaştere în cameră. Trei ore mai târziu, revine şi îi face sex oral bossului FMI.

Irma Nici, omul de legătură cu prostituatele din New York

Prostituata bosniacă Irma Nici a recunoscut, în urmă cu aproape o lună, că era solicitată frecvent de Strauss-Kahn pentru relaţii sex­u­­­ale. Cei doi se întâlneau într-o garsonieră din Paris.

Ea l-a pus în legătură pe bossul FMI cu un bordel din New York. Kahn plătea între 1.500 şi 5.000 de euro pentru o partidă de sex.

Menajera a minţit în declaraţii

Nafissatou Diallo şi-a pierdut credibilitatea după ce s-a contrazis în declaraţiile date procurorilor.

În plus, femeia de 32 de ani din Guineea este bănuită că se prostitua în zona VIP a hotelului Sofitel pentru a face rost de bani. Ea voia să-l scoată din închisoare pe iubitul ei acuzat de trafic de droguri.

Citeşte şi:

Uite cum Dominique Strauss-Kahn o agresează sexual pe menajeră VIDEO

Şeful FMI a fost eliberat! Victima lui Strauss-Kahn, o mincinoasă notorie!

Cum a minţit "victima" lui Dominique Strauss-Kahn

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net