Brenciu, cauţi restaurant pentru botezul fetiţei?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vacanţa de iarnă i-a priit lui Horia Brenciu (39 de ani). Juratul de la "Vocea României" a pus pe el câteva kilograme, însă e mai relaxat ca niciodată! Proaspătul tătic a fost surprins, ieri, de fotoreporterii Click!, la un hotel de lux din Capitală, împreună cu iubita. Oare caută un loc potrivit pentru petrecerea de botez?

Deşi nu a avut niciodată probleme cu silueta, ci doar mici fluctuaţii fireşti, în ultima vreme Horia Brenciu pare să-şi fi scăpat de sub control greutatea.

Deşi Horia purta un palton lejer, acesta nu i-a putut ascunde kilogramele pe care le-a depus în perioada Sărbătorilor de iarnă. Cu toate astea, Horia e numai un zâmbet, semn că toate îi merg de minune. Îndrăgitul cântăreţ a fost surprins de fotoreporterii Click! alături de iubita lui, Alice Dumitrescu (44 de ani), şi de fiica cea mare a acesteia, Andreea (21 de ani), în zona Calea Victoriei. Cei trei au coborât dintr-un BMW X 5, maşină care îi aparţine lui Alice. Nu au uita însă nici de micuţa Mina, fetiţa lor. Când au coborât din maşină, cei trei s-au uitat atent la bancheta din spate.

Alice Dumitrescu, iubita juratului de “Vocea României”, s-a grăbit să intre în hotel

simeon stalpnicul png

Horia, iubita lui şi fiica  cea mare a acesteia  au venit împreună,  cu mașina lui Alice

simeon stalpnicul png

"Discutam despre scaunul pe care o să-l instalăm în maşină pentru copil", ne-a spus Horia Brenciu. Temperaturile sub zero grade i-au făcut totuşi să se zgribulească de frig şi să grăbească pasul. Familia Brenciu, în formulă aproape completă, a intrat repede la Hotelul Hilton. Au stat în hotel aproximativ trei ore.

"Am luat masa", s-a mulţumit să răspundă Horia Brenciu atunci când l-am întrebat dacă a "testat" şi un meniu pentru o eventuală petrecere de botez. Apropiaţii săi spun însă că botezul micuţei Mina, care are două luni, se apropie cu paşi repezi. Iar când tati este un artist cunoscut de toată România, primul eveniment important din viaţa fetiţei sale nu poate fi decât unul "cu ştaif".

Juratul de la "Vocea României" pare să nu se fi decis unde va organiza botezul, dar cu siguranţă va opta pentru o locaţie elegantă şi cu pretenţii. Chiar dacă sunt împreună din anul 2006, Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu, femeia care i-a dăruit vedetei primul său copil, nu şi-au oficializat relaţia. Alice mai are două fete dintr-o relaţie anterioară, pe care Brenciu le consideră ca şi fiicele sale. Pentru că nu sunt căsătoriţi, persoane din anturajul celor doi au avansat ideea că, odată cu botezul, Alice şi Horia vor face şi cununia religioasă.

Uite unde au mai făcut vedetele petreceri!

În topul preferinţele vedetelor cu bebeluşi este centrul de evenimente Ambasad'or din Otopeni. Aici au petrecut împărăteşte, după creştinarea copiilor lor, Cristian Borcea (băieţel, George Alexandru), Elena Gheorghe (băieţel, Nicolas Răzvan) şi Andra şi Cătălin Măruţă (băieţel, David). O altă locaţie la fel de pretenţioasă este restaurantul Jubile The Ballroom din Pipera, însă, se pare că e o zonă preferată de părinţii de fete.

Andra şi Măruţă au făcut petrecerea de botez la Ambasad’Or

simeon stalpnicul png

Pepe a făcut nunta cu Raluca la Aristocrat

simeon stalpnicul png

Cântăreaţa Daniela Györfi a ales acest local pentru creştinarea fetiţei sale, Maria, lucru făcut şi de Andreea Antonescu, artista care şi-a botezat bebeluşul pe nume Sienna. Tot în Pipera, dar la Events Aristocrat Hall, actorul Andrei Duban a dat o petrecere de zile mari în cinstea fiului său, Armin.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net