Burlăciţa Andreea Mantea, răscolită de amintiri! „Mi-aduc aminte când mergeam de mână cu Ştefan Stan...”


    Andreea Mantea
Andreea Mantea

Frumoasa burlăciţă Andreea Mantea porneşte joi seară, de la 20:30, în aventura vieţii ei, alături de cei 12 concurenţi care au reuşit să treacă de prima ceremonie a trandafirului, dar şi de amfitrionul show-ului, Bogdan Vlădău.

Andreea şi cei 12 pretendenţi ai săi au păşit pe tărâm american în speranţa că e o ocazie unică să se îndrăgostească: „Eu sunt o persoană romantică şi am câteva locuri în care mi-am propus neapărat să ajung în această viaţă. Las Vegasul era unul dintre ele. Nu-mi vine să cred că am ocazia să ajung aici nu cu o persoană, ci cu 12, care sunt interesate de mine. Cu siguranţă, între ei o să fie unul şi pentru mine. Plec la drum dornică de aventură, dornică de îndrăgostit, dornică de iubit", au fost cuvintele Andreei de cum a ajuns în America.

Andreea Mantea
Andreea Mantea

Hotărâtă să îşi răsfeţe pretendenţii şi totodată să profite de timpul petrecut în compania lor pentru a-i cunoaşte mai bine, Andreea a decis ca pentru prima lor ieşire să-i invite pe toţi la o plimbare extraordinară, cu un autocar suspendat. Iar dacă pentru început, toţi cei 12 concurenţi nu şi-au putut lua privirile de la burlăciţă, spre final, Andreea a surprins un gest care a deranjat-o vizibil:

Andreea Mantea
Andreea Mantea

„Am observat că au început să se distreze cu un grup de fete de pe trotuar. Pe mine m-a deranjat foarte tare lucrul ăsta. Era vorba de bun simţ. Şi eu, la rândul meu, dacă un alt bărbat îmi oferea atenţie, ar fi fost urât faţă de ei să stau să-i zâmbesc. Mi-aduc aminte când mergeam de mână cu Stefan Stan şi trecea o domnişoară, iar el rămânea acolo." Ba mai mult, Andreea a completat: „Dacă o să se aprindă nişte lucruri între noi, o să-i testez. Altfel nu pot!" Ce surprize le-a pregătit aceasta băieţilor în America, dar şi la ce teste îi va supune, rămâne de văzut joi seară, de la 20:30, în cel de-al doilea episod al reality show-ului de la Antena 1.

manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
bacteria care te poate ucide
pele gettyimages 841963610 jpeg
Anamaria Prodan
Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Zile libere legale în 2023
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
vin fiert shutterstock 1207175692 jpg
image
image
image
image
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png