Bursucu' ar vrea zilnic cartofi prăjiţi. «Am încercat mai multe diete, dar niciuna nu a funcţionat»
Greu cu dietele pentru Adrian Cristea, alias Bursucu'. Coregraful şi dansatorul are o slăbiciune pentru cartofii prăjiţi, mai ales dacă au alături nişte ouă ochiuri. Mai mult, până de curând doar asta ştia să gătească.
Bursucu' şi-a descoperit de curând veleităţi de bucătar. El, care era specializat în cartofi prăjiţi şi ouă ochiuri, s-a descurcat de minune la „Cireaşa de pe tort" (Prima Tv), unde a gătit pentru Alina Crişan, Marius Coandă, Viorica Macovei şi Laura Belecciu.
"Am pregătit un meniu simplu, dar pe gustul invitaţilor mei, şi anume un aperitiv cu slăninuţă, brânză, jumări si ceapă, o supă-cremă de legume, iar la felul principal am încercat să-i împac pe toţi cu un pui la tavă şi un mix grill. La desert, am servit prăjitură cu vişine", spune Bursucu'.
El recunoaşte că nu se poate lăuda cu un talent culinar deosebit, însă cu ocazia acestei emisiuni a început să îi placă în bucătărie. „Cu toate că nu mă simt ca pe ringul de dans, începe să-mi placă din ce în ce mai mult!", spune el.
Mai greu e cu dietele. Bursucu' mărturiseşte că nu are un regim alimentar strict, dar trebuie să nu facă excese, iar lui dacă i-ai da în fiecare zi cartofi prăjiţi, nu ar zice „ba". „Nu am un regim alimentar strict. Încerc să mănânc cât mai sănătos, să fac mult sport şi să nu mai mănânc seara. Am încercat diferite diete, dar niciuna nu a funcţionat foarte bine. Fără sport, nu reuşeşti mare lucru. Mi-ar plăcea să mănânc în fiecare zi cartofi prăjiţi, dar sunt conştient că nu sunt sănătoşi, şi în plus, ajungi cât Casa Poporului".
Îl puteţi urmări la cratiţă azi, la ora 17.00, la Prima Tv.