Cabral a devenit doctor în dragoste! Are doar sfaturi de bine pentru fete!

Ultima actualizare:

    Cabral
Cabral

Prezentatorul "Poveştirilor de noapte" a scris că a primit mai multe mesaje în care bărbaţii îi scriau că nu reuşesc să se transforme din prietenul unei femei în iubitul ei.

Cabral a scris pe blogul său că acest lucru este foarte greu, dar cu toate acestea nu este imposibil.

"Ce ar fi de stiut, inca de la inceput, despre importanta unui anumit barbat in viata femeii, este ca majoritatea femeilor vor privi problema dintr-un punct de vedere asemanator unei fractii: ce am acum / ce as putea avea dupa schimbare", scrie prezentatorul pe blogul său.

"Acum să vedem ce primeşte deja femeia respectivă de la tine, tu fiind un fel de best-buddy: afecţiune, grijă, atenţie, party-time. Dar daca, totusi, te-ai transforma in iubitul ei, ce ar mai putea primi ea in plus? Mai multa afectiune, mai multa grija, mai multa atentie, mai mult party-time. Si sex. Da, dar mai multa afectiune, grija, atentie, vin la pachet cu responsabilitati si obligatii pe care ea nu este neaparat doritoare sa si le asume. Singura chestie pe care o primeste obiectiv in plus, daca te transforma pe tine din cel mai bun prieten in iubit, este sexul, in mare parte", a explicat Cabral.

"În primul rand trebuie sa o facem sa inteleaga ca afectiunea, grija, atentia, primite de la tine sunt foarte importante pentru ea. In plus, trebuie sa-i aratam ca asa afectiune, asa grija, asa atentie nu va primi in viata ei, de la nimeni. Apoi trebuie sa ii aratam ca toate aceste frumoase lucruri se pot amplifica, se pot intensifica, si asta fara nici un pret ascuns… adica nu ne vom transforma in niste curci sufocante, cicalitoare si imposibil de suportat, ci ca vom ramane acelasi simpatic individ, ce-i va oferi destul aer pentru a respira.Ce avem de facut mai departe este sa o facem sa inteleaga ca sexul cu noi va fi… exploziv, senzational, nemaintalnit si de nemaigasit in lume!", a incheiat Cabral.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
planta ciocolata jpeg
descoperire1 jpg
inundatii galati facebook jpg
Rugaciune jpg
Clanul sicilienilor
cicoarea jpg
Inger pazitor jpg
mohamed al fayed gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net