Cadavru unui bărbat, găsit în râul Bistriţa

Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Claudia Creţa, a declarat vineri că acest cadavru a fost găsit în zona unui pod aflat la intrarea în municipiul Bistriţa dinspre localitatea Jelna, de nişte trecători.

'Cadavrul pare să aparţină unui bărbat de circa 40 de ani şi, după gradul de descompunere, s-ar putea ca acesta să plutească pe râu de aproape o săptămână. Poliţiştii încearcă acum să stabilească identitatea bărbatului, fiind posibil ca acesta să nu fie din Bistriţa, ci dintr-o localitate din amonte şi să fi fost adus până aici de apă', a precizat Claudia Creţa.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că pe corpul bărbatului nu sunt urme de violenţă, cu excepţia unei lovituri la cap, care s-ar fi putut produce în urma căderii în apă.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de medicină legală, pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea exactă a cauzei morţii, iar poliţiştii au început să verifice baza de date cu persoane dispărute, pentru a identifica familia bărbatului găsit mort în râul Bistriţa.

image
image
image
image
image
image
father 22194 1280 jpg
sala examen bac jpg
calendar ortodox 2021 31 mai sf mc ermie png
jln kșlț jpg
flame 580342 1280 jpg
pots 716579 1280 jpg