Cămătaru, pe urmele lui Napoleon!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fostul "Gheată de aur" a europei, Rodion Cămătaru (52 de ani) şi soţia lui, Corina, s-au întors recent dintr-o vacanţă de două săptămâni în insula Corsica.

"Am prins vreme frumoasă, ne-am bronzat pe câteva plaje superbe, ne-am plimbat cu vaporul şi am văzut peisaje încântătoare. Soţiei i-a plăcut foarte mult. A fost un concediu de vis", a spus fostul mare fotbalist.

În cele două săptămâni petrecute în Corsica, acesta a vizitat fosta reşedinţă a Legiunii Franceze, dar şi câteva locuri legate de celebrul Napoleon Bonaparte, născut pe insulă, în localitatea Ajaccio.

Întrucât au fost cuceriţi de frumuseţea locurilor pe care le-au vizitat, "Cami" şi soţia lui şi-au propus să revină curând în Corsica: "Probabil, luna viitoare vom ajunge din nou acolo. Vreau să mă duc la Paris, la meciul Franţa - România, şi, cu această ocazie, vom mai merge câteva zile în insula lui Napoleon".

Călătoreşte foarte mult

Cunoscut om de afaceri craiovean, Rodion Cămătaru călătoreşte foarte mult în străinătate. Londra şi Paris sunt oraşele europene în care fostul mare fotbalist ajunge cel mai des.

"La Paris locuiesc finii noştri şi îi vizitez frecvent, iar la Londra îmi place cel mai mult", a precizat cel care a jucat 12 ani pentru "Ştiinţa" şi trei pentru Dinamo.

Proprietar al celui mai titrat restaurant chinezesc din Bănie, "Cami" merge des şi la Hong Kong.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net