Capatos a devenit prăjitură cu frişcă!
„Păi ce, doar la Dan Diaconescu să dea năvală bucureştenii? Acum, mă găsesc şi pe mine la cofetăria Claus, fiindcă doamna Marilena a avut grijă să-mi facă o prăjitură excepţională, cu bezea, cum îmi place mie.
Sunt mai bun ca „Dan Diaconescu", vă asigur!", ne-a declarat Dan Capatos, amfitrionul emisiunii „Un show păcătos", atunci când l-am surprins cu platoul de prăjituri în braţe.
De câteva zile, în vitrinele cofetăriei Claus de pe Banu Manta tronează şi prăjitura „K-tos", inspirată de numele vedetei de televiziune. Marilena Adam, cea care a iniţiat cu mulţi ani în urmă cofetăria ce a devenit foarte cunoscută bucureştenilor, şi-a propus să creeze câte o prăjitură personalizată fiecărui artist sau vedetă care-i este client fidel.
«Dan Diaconescu»
Aşa s-au născut prăjiturile „Gabriel Fătu", „Dan Diaconescu", „Dan Capatos" etc. „Dacă lui Diaconescu i-am făcut prăjitura cu glazură albă, fiindcă-i place marţipanul, la „K-tos" am folosit bezea, pentru că Dan mi-a spus că-i mort după bezele cu nucă. Aşa că am creat o prăjitură din ciocolată belgiană Belcolade, nucă, bezea şi frişcă, toate ingrediente naturale" , ne-a mai spus Marilena Adam.
«Gabriel Fătu»
«Ana-Maria Prodan»