Carmen Harra: «Copilul Mădălinei este reîncarnarea lui Şerban Georgescu»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Parapsihologul care susţine că a vorbit cu spiritul Mădălinei Manole de două ori a declarat că între fiul Mădălinei Manole şi fostul soţ există o legătură transcedentală.

Carmen Harra a povestit în cadrul emisiunii "Acces Direct" că în 2008 a avut o discuţie telefonică cu regretata cântăreaţă, în care aceasta a vrut să ia legătura cu spiritul lui Şerban Georgescu şi să afle dacă s-a liniştit după moarte.

"Tot atunci i-am spus Mădălinei că va avea un băiat şi acesta va fi reîncarnarea lui Şerban. Vibraţia morţii lui Şerban coincide cu vibraţia naşterii băiatului".

Celebra prezicătoare i-a acuzat recent pe Petru Mircea şi mama lui de uciderea Mădălinei Manole, în urma unei discuţii pe care ar fi avut-o cu spiritul artistei, însă ulterior a dat de înţeles că este doar opinia ei.

Carmen Harra şochează: "Soţul şi soacra au târât-o pe Mădălina pe scări. I-au turnat pe gât Furadan"

Spiritul Mădălinei Manole i-a spus lui Carmen Harra: «Eram şantajată de Petru»

Mădălina Manole: «Nu m-am sinucis!»

"Toţi comunicăm cu spiritele, în vise. Tot ce am spus este documentat. În America există libertatea de opinie. Este opinia mea. Mădălina Manole nu este o sinucigaşă, este un om netratat clinic. Lucrurile pe care le-am spus au fost răstălmăcite şi în altă direcţie", a continuat ea.

simeon stalpnicul png

Petru Mircea crede că Harra îşi face publicitate

"Femeia asta nu poate fi trasă la răspundere pentru ceea ce scoate pe gură, pentru că aşa este legislaţia la noi. Îşi face publicitatea pe seama ei. De-aştia apar tot timpul ca ciupercile după ploaia. Nici în cap nu le putem da, nici legea nu ne ajută. Trebuie lăsaţi să-şi facă numărul ca la circ", a declarat soţul Mădălinei.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net