Cătălin Botezatu: «Am făcut sex cu fetele de la Burlacul, dar nu mă voi căsători cu niciuna»

În această seară telespectatorii vor afla care este câştigătoarea emisiunii "Burlacul", difuzată la Antena 1. Cu toate că la finalul show-ului, aleasa va primi un inel în valoare de câteva mii de euro, aceasta nu va primi şi o cerere în căsătorie pentru că «eternul burlac» nu vrea să se însoare.

Nu-mi pot asuma acest pas deoarece nu mă văd un om însurat, nu mă văd un om în leşă. Mi-e oarecum frică, deşi e mult spus frică. Într-o relaţie nu e neapărat nevoie de un act la primar ca să iubeşti o persoană. Nu-mi place ideea de căsătorie”, explică Botezatu, într-un interviu acordat revistei TvMania.

Şi cu toate că aşteptările erau mari, se pare că cea care va câştiga show-ul nu se va alege cu mare lucru.

Lumea a înţeles că, gata, «Burlacul» se va căsători cu câştigătoarea. Nu este chiar aşa, nu va obţine decât posibilitatea de a exista o relaţie frumoasă, iar asta depinde şi de presă, să fie o relaţie frumoasă, la vedere. Cert este că va beneficia de toate privilegiile pe care eu i le pot oferi, ca şi imagine, ca şi promovare şi, atât cât se poate, va fi în preajma mea”.Botezau a recunoscut fără jenă că a făcut sex cu participantele de la “Burlacul”, pe ascuns, în spatele camerelor de filmat.

Printre cele 12 concurente care au mers mai departe după primul episod, au existat fete cu care am avut relaţii, să le spunem intime, dar nu o să dau nume pentru că nici nu este elegant şi nici nu vreau să mă laud cu asta. Dacă prestaţia a fost bună, n-au decât să spune ele”, a precizat Cătălin Botezatu.

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
meghan markle harry regina jpeg
iulia albu
Eduard Heger
Podul suspendat peste Dunăre, de la Brăila FOTO: Radu Aramă
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta