Cătălin Botezatu: «Am făcut sex cu fetele de la Burlacul, dar nu mă voi căsători cu niciuna»

În această seară telespectatorii vor afla care este câştigătoarea emisiunii "Burlacul", difuzată la Antena 1. Cu toate că la finalul show-ului, aleasa va primi un inel în valoare de câteva mii de euro, aceasta nu va primi şi o cerere în căsătorie pentru că «eternul burlac» nu vrea să se însoare.

Nu-mi pot asuma acest pas deoarece nu mă văd un om însurat, nu mă văd un om în leşă. Mi-e oarecum frică, deşi e mult spus frică. Într-o relaţie nu e neapărat nevoie de un act la primar ca să iubeşti o persoană. Nu-mi place ideea de căsătorie”, explică Botezatu, într-un interviu acordat revistei TvMania.

Şi cu toate că aşteptările erau mari, se pare că cea care va câştiga show-ul nu se va alege cu mare lucru.

Lumea a înţeles că, gata, «Burlacul» se va căsători cu câştigătoarea. Nu este chiar aşa, nu va obţine decât posibilitatea de a exista o relaţie frumoasă, iar asta depinde şi de presă, să fie o relaţie frumoasă, la vedere. Cert este că va beneficia de toate privilegiile pe care eu i le pot oferi, ca şi imagine, ca şi promovare şi, atât cât se poate, va fi în preajma mea”.Botezau a recunoscut fără jenă că a făcut sex cu participantele de la “Burlacul”, pe ascuns, în spatele camerelor de filmat.

Printre cele 12 concurente care au mers mai departe după primul episod, au existat fete cu care am avut relaţii, să le spunem intime, dar nu o să dau nume pentru că nici nu este elegant şi nici nu vreau să mă laud cu asta. Dacă prestaţia a fost bună, n-au decât să spune ele”, a precizat Cătălin Botezatu.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
batrana talharita Vaslui FOTO Vremea Noua jpg
Muzeul Antipa nu se va deschide din 15 mai jpeg
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg