Cătălin Botezatu: «Am făcut sex cu fetele de la Burlacul, dar nu mă voi căsători cu niciuna»

Ultima actualizare:

În această seară telespectatorii vor afla care este câştigătoarea emisiunii "Burlacul", difuzată la Antena 1. Cu toate că la finalul show-ului, aleasa va primi un inel în valoare de câteva mii de euro, aceasta nu va primi şi o cerere în căsătorie pentru că «eternul burlac» nu vrea să se însoare.

Nu-mi pot asuma acest pas deoarece nu mă văd un om însurat, nu mă văd un om în leşă. Mi-e oarecum frică, deşi e mult spus frică. Într-o relaţie nu e neapărat nevoie de un act la primar ca să iubeşti o persoană. Nu-mi place ideea de căsătorie”, explică Botezatu, într-un interviu acordat revistei TvMania.

Şi cu toate că aşteptările erau mari, se pare că cea care va câştiga show-ul nu se va alege cu mare lucru.

Lumea a înţeles că, gata, «Burlacul» se va căsători cu câştigătoarea. Nu este chiar aşa, nu va obţine decât posibilitatea de a exista o relaţie frumoasă, iar asta depinde şi de presă, să fie o relaţie frumoasă, la vedere. Cert este că va beneficia de toate privilegiile pe care eu i le pot oferi, ca şi imagine, ca şi promovare şi, atât cât se poate, va fi în preajma mea”.Botezau a recunoscut fără jenă că a făcut sex cu participantele de la “Burlacul”, pe ascuns, în spatele camerelor de filmat.

Printre cele 12 concurente care au mers mai departe după primul episod, au existat fete cu care am avut relaţii, să le spunem intime, dar nu o să dau nume pentru că nici nu este elegant şi nici nu vreau să mă laud cu asta. Dacă prestaţia a fost bună, n-au decât să spune ele”, a precizat Cătălin Botezatu.

image
image
image
image
image
image
cei mai batrani tripleti guinness jpg
flowers 3876195 1280 jpg
albert nbn instagram jpg
Cine se ascunde in spatele lui Mihai Enat batranul tik toker din Romania  Videoclipurile „familiei au strans milioane de vizualizari jpg
intrebare pixabay jpg
articol2 jpg
brad de Crăciun  sursa   Shutterstock jpg
banner vlad țepeș png