Cătălin Botezatu, cadou de 100.000 de euro. Iată ce a primit şi de la cine! VIDEO

Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu a regizat spectacolul de modă prilejuit de lansarea în România a Anvers Diamond, singura casă din România care vinde bijuteriile celebrului Christian Bonj, designer de origine libaneză renumit în industria bijuteriilor de lux, care deţine magazine în marile metropole ale lumii şi care a venit special în România pentru a prezenta alături de Cătălin Botezatu cela mai noi creaţii ale sale.

Vezi aici mai multe imagini de la eveniment!

16 coliere, piese rare, care valorează în jur de 10 milioane de euro, inele şi ceasuri, toate cu diamante şi pietre preţioase, au accesorizat colecţia Black Gold semnată de Cătălin Botezatu. Pentru Bonja a urcat pe podium în urmă cu câţiva ani Naomi Campbell dar îi poartă creaţiile multe vedete internaţionale. Securitatea a fost maximă dată fiind valoarea imensă a podoabelor prezentate dar şi din cauză că, cu un etaj mai sus era cazat Silvio Berlusconi cu tot staff-ul lui. Seara a fost deschisă de Sophia care a cântat cea mai nouă piesă a ei semnată de Connect R.

Nici Botezatu nu a rămas fără o amintire plăcută în urma evenimentului, designerul primind cadou un ceas de colecţie, placat cu briliante:  "Valoarea se ridică la aproape 100.000 de euro", afirmă surse din apropierea designerului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
seceta dolj1 jpg
ips teodosie elena lasconi alina gorghiu jpg
image png
ficat jpg
5cfd36c6c65034114c08d2872a43052d jpg
Tabula Regia Tg  Mures jpg
image png
heavy rain 4864257 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net