Cătălin Măruţă, luat la bătaie în autobuz! Agresorul i-a spart nasul


    Cătălin Măruţă, la cumpărat de cireşe la lădiţă
Cătălin Măruţă, la cumpărat de cireşe la lădiţă

Cătălin Măruţă a mărturisit că nu-i este teamă de reacţia oamenilor atunci când le face farse. Nu de alta, dar spune el că pericolul l-a întâlnit în altă parte.

Prezentatorul Happy Hour a povestit pentru Ring cum pe vremea studenţiei a încasat un pumn în faţă într-un autobuz.

"Mă tem pentru viaţa mea, însă nu când fac farse ori sunt în emisiune, poate în alte împrejurări. Când eram încă student, m-a pocnit unul în autobuz şi mi-a spart nasul, fiindcă voia să-i fure portofelul unei bătrânici şi eu i-am atras doamnei atenţia. Ăla s-a răzbunat... În rest, sigur, sunt momente când te temi pentru viaţa ta...", a dezvăluit Cătălin Măruţă.

Cătălin revine începând de azi în atenţia telespectatorilor! Prezentatorul susţine că le-a pregătit multe surprize celor care urmăresc emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV. Vara asta, pe perioada vacanţei, Măruţă a petrecut alături de familie, în special cu David.

„Reuşesc să compensez. Şi eu ies cu David în parc, inclusiv ziua câteodată, evident atunci când n-am filmări, ceea ce se întâmplă mai rar, recunosc. Dar în weekenduri, seara, în vacanţe şi, în general, în orice oră liberă, am grijă să fiu alături de el, fiindcă mă aşteaptă, i-e dor de mine, îi place să vorbim şi să ne jucăm", a mărturisit vedeta ProTV.

Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet jpg
cub ioana ilie nastase png
cub theo rose anghel damian png
mihai voropchievici jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
eticheta alimente jpg
Rica Raducanu
Virgi Iantu, FOTO TVR IMG 1444 jpg
image
image
image
image
16 foto 1   case antipirati jpg
FotoJet (1) jpg
romania 1894741 1920 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg