Ce emoţionant! Cartierul cântă şi dansează la geamul copilului bolnav

Ultima actualizare:
Vecinul din colţul străzii  face jonglerii
Vecinul din colţul străzii face jonglerii

Întreg cartierul din Weymouth, Massachusetts, a luat-o razna? Nicidecum, oamenii cu suflet de aur petrec ore în şir în faţa ferestrei micuţului Quinn Waters încercând să îl distreze. Copilul a fost diag­nosticat cu cancer, a început tratamentul cu celule stem şi e blocat în casă pentru că sistemul lui imunitar e la pământ.

Vestea că băieţelul de 3 anişori a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer la creier, i-a întristat pe toţi locuitorii unui cartier liniştit din orăşelul american Weymouth. Micuţul Quinn Waters a început tratamentul oncologic şi după chimioterapie a făcut un transplant de celule stem.

Familia de vizavi, expertă  în maimuţăreli şi acrobaţii
Familia de vizavi, expertă în maimuţăreli şi acrobaţii

Acum, sistemul lui imunitar e la pământ şi e obligat să stea închis în casă, cu o mască de oxigen pe faţă. Părul i-a căzut şi ar fi fost cuprins de tristeţe şi disperare dacă nu se întâmpla un miracol: întreg cartierul s-a mutat pe peluza din faţa casei lui. Vecinii au început să facă jonglerii, să se maimuţărească, să cânte şi să danseze pentru a-l distra pe micuţul bolnăvior. Unii dintre vecini şi-au adus în faţa ferestrei lui Quinn inclusiv animăluţele de companie. Tara Waters, de 42 de ani, mama copilului, poliţist în cadrul secţiei din oraşul Quincy, a povestit cu tristeţe: ”Am fost distruşi când am aflat că băiatul are cancer. Vestea a picat la câteva zile după ce i-am serbat ziua de naştere, la 3 februarie”. 

Nici Superman  nu a rămas  insensibil
Nici Superman nu a rămas insensibil

Quinn nu are voie să intre în contact cu aerul rece, să bea iaurt, să mănânce fructe, să bea sucuri acidulate, să mănânce floricele de porumb sau îngheţată. Contactul cu oamenii a fost limitat la maximum, pentru a-l feri de infrecţii şi virusuri. 


    Nici Superman  nu a rămas  insensibil
Nici Superman nu a rămas insensibil

Cartierul a aflat de boala micuţului şi drama lui după ce un prieten de familie a susţinut un concert la pian în faţa geamului lui Quinn. Asta s-a întâmplat în aprilie. Din acea zi şi până în prezent, peluza nu s-a mai golit nici o clipă de oameni. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net