Ce iubesc bărbaţii la femei (în afară de sâni şi fund)

Citeşte şi:

20 de motive pentru a face sex cât mai des

«După ce fac sex, nu mă mai excit câteva zile. Am o problemă?»

«Încă mai ţin la fostul. Este posibilă o reîmpăcare?»

Ochii vorbesc şi se pare că bărbaţii nu pot evita ca privirea lor să fie atrasă spre anumite părţi ale anatomiei feminine. Dar, oare, doar la aspectul fizic al unei femei se uită bărbaţii?

Multe dintre femei vor spune că ştiu deja răspunsurile: Bărbaţilor le plac sânii şi fundurile şi toţi se uită la o femeie la aceste "accesorii". Bine, e adevărat că pentru un bărbat aspectul fizic al unei femei contează mult, dar... nu cumva îi subestimează ele pe bărbaţi? La urma urmei, nicio relaţie nu se bazează doar pe aspectul "exterior".

Anumite tipare de frumuseţe sunt irezistibile pentru bărbaţi, dar niciunul nu este dispus să-şi împartă viaţa cu o femeie care le oferă doar un corp superb. Într-atât încât nu formele, ci atitudinile unei femei sunt mai apreciate de către bărbaţi, contrar credinţelor generale ale femeilor.

Erotismul este una din principalele calităţi ale unei femei apreciate de bărbaţi. Interesant este că bărbaţii, aproape în toate cazurile, sunt capabili de a separa, uneori ireconciliabil, sexul de iubire. Din păcate, ei par să uite uneori că a întreţine relaţii sexuale cu o femeie poate fi şi un act de iubire.

Ce urăsc, însă, bărbaţii la femei? Scriitoarea Alejandra Vallejo-Nagera, autoarea cărţii "Dragostea nu este oarbă", a studiat în amănunt preferinţele masculine. Evident că, atunci când a clasificat calităţile feminine care îi fac pe bărbaţi să-şi piardă capul, a descoperit şi acele caracteristici ale femeilor care îi scot din sărite.

Vezi şi:

«Amantul meu vrea să facem sex în grup. Ce să fac?» VIDEO

Nici aşa nu-i bine! Cât de greu e să ai un penis de peste 30 de cm? VIDEO

Iată şase dintre atitudinile femeilor cele mai enervante lucruri pentru bărbaţi:

1 - să facă dragoste cu machiajul pe faţă2 - să nu ştie să sărute3 - să devină capricioase sau să se plângă în pat4 - să fie superficiale în vestimentaţie şi mai ales în ceea ce priveşte lenjeria intimă5 - să aibă numai cuvinte de laudă despre foştii parteneri6 - să accepte să întreţină relaţii sexuale ca şi când le-ar face o "favoare"

Care sunt, însă, lucrurile care, din contră, bărbaţii le găsesc atrăgătoare la o femeie? Conform lui Antonio Bolinches, autorul cărţii "Arta îndrăgostirii", nici un bărbat inteligent nu rezisă la următoarele şase caracteristici feminine:

1 - femeile care ascultă mai mult decât vorbesc2 - femeile care au învăţat să menţină relaţii simetrice3 - femeile care acceptă mai mult criticile decât le formulează4 - femeile permisive5 - femeile la care detectează cu uşurinţă propriile valori6 - femeile care au învăţat să se modeleze pe ele însele

Când şi-a redactat cartea, Bolinches a chestionat 200 de bărbaţi singuri. După ce le-a centralizat răspunsurile, autorul "Artei îndrăgostirii" a conchis că 80% dintre cei chestionaţi au recunoscut că îşi aleg partenerele după aspectul fizic.

Totuşi, majoritatea celor care se lasă seduşi de ceea ce văd, au declarat că niciodată nu au reuşit să umple golul afectiv pe care îl simţeau, în ciuda faptului că aveau alături o femeie frumoasă. Cu alte cuvinte, se pare că frumuseţea şi aspectul fizic nu sunt suficiente pentru a atinge starea de fericire într-o relaţie.

Află pe adevarul.es care sunt lucrurile care il seduc pe un barbat la prima vedere.

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
Kanye West
cub emma corrin png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg