Ce reacţie a avut mama lui Krem când a auzit melodia «Mă-ta are cratimă» - FOTO


    Marius Onuc şi Krem
Marius Onuc şi Krem

Luni seara Dj-ul ProFM, Marius Onuc a primit o vizită specială. O vizită care lămureşte o problemă ce stă în aceste zile pe buzele tuturor: cea a cratimei.

"Krem a venit pentru a clarifica situaţia cratimei... şi l-am primit cu braţele deschise, nu numai pentru că piesa scoasă cu Sector 7 are un succes răsunator pe internet, dar şi pentru că este şi una educativă - amuzantă", spune Marius.

Krem
Krem

"«Mă-ta are cratimă»" este o lecţie de gramatică. La început, noi am făcut piesa pentru amuzamentul nostru şi al vostru şi a pornit de la o poveste reală. Mai primeam şi mailuri cu înjurături sau critici să spunem, dar problema era ca fiind scrise în acest limbaj prescurtat şi agramat, nu înţelegeam nimic", a povestit Krem, adăugând că în luna aprilie a stat de vorbă cu cei de la Sector 7, au lucrat împreună la piesă pornind de la ideea ‘cum să înjuri totuşi corect', au filmat videoclipul şi au asteptat lansarea. Care s-a dovedit una cu adevărat molipsitoare, mai ales pe reţelele de socializare.

Krem
Krem

Şi mai în glumă, mai în serios, Krem a declarat că speră ca proiectul lor să crească şi promovabilitatea la examenul de Bacalaureat. Student la Master la Facutatea de Actorie, Krem a povestit la ProFM că a fost felicitat chiar de profesorul său, Florin Zamfirescu, şi în cele din urmă şi de mama sa. "Mama s-a speriat la început când i-am prezentat piesa, dar după ce a ascultat-o până la final, i-a plăcut", a mărturisit fostul concurent al emisiunii "Românii au talent".

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
Kanye West
cub emma corrin png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg