Ce repede şi-au găsit iubiţi noi frumoasele autohtone! Niciuna nu a suspinat prea mult după despărţire

Ultima actualizare:

    Laura Cosoi are de o lună un nou iubit, afaceritsul  Cosmin Curticăpean
Laura Cosoi are de o lună un nou iubit, afaceritsul Cosmin Curticăpean

Au petrecut ani întregi alături de ei, dar după despărţire i-au înlocuit cu alţii cât ai zice peşte. Fetele noastre din showbiz n-au stat să plângă prea mult după foştii parteneri, ci dimpotrivă, au găsit repede consolare în braţele altor masculi, gata să le facă se uite de trecut! Spre exemplu, Laura Cosoi a dat repede uitării cei cinci ani petrecuţi alături de Smiley şi, la câteva luni după separare, iubeşte din nou!

Cifra cinci e una cu însemnătate pentru Laura Cosoi (30 de ani)! Pentru că doar cinci luni i-au trebuit ca să-l uite de tot pe fostul ei iubit, Smiley (29 de ani), alături de care, vreme de cinci ani, a împărţit şi bune, şi rele.

În luna iunie a acestui an, cei doi au şocat pe toată lumea anunţând, sec, printr-un comunicat, că îşi spun adio. Şi se pare că în cazul lor zicala „Ciorba reîncâlzită nu are acelaşi gust" este perfect valabilă.

Laura n-a stat mult să-şi plângă de milă sau să se bucure de viaţa de femeie singură, aşa că, în noiembrie, a anunţat că deja şi-a găsit omul care o face fericită. Ea a făcut vâlvă postându-şi pe blog poze cu noua sa cucerire, imagini făcute în vacanţa petrecută la începutul lunii la Paris. Şi se declară foarte fericită. La acel moment, actriţa nu a vrut în ruptul capului să divulge numele şi ocupaţia actualului ei iubit.

„Am început un nou capitol în viaţa mea, o poveste frumoasă alături de un om minunat!", s-a mărginit să comenteze blonda sub fotografiile care o înfăţişau în ipostaze tandre, în braţele tânărului misterios, pe scările unei catedrale din Franţa.

La câteva zile de la aceast anunţ, au început să iasă la iveală amănunte despre identitatea tânărului şi despre afacerile sale. Actualul iubit al blondei se numeşte Cosmin Curticăpean, are 36 de ani şi este bun amic cu celebrul Tudy, fostul amant al Oanei Zăvoranu. Surse din anturajul acestuia au dezvăluit pentru Click! că amorezul Laurei are, ca şi amicul lui, Tudy, renume de mare Playboy.

Dar blonda n-a plecat urechea la aceste zvonuri şi îşi vede în continuare, nestingherită, de povestea de amor alături de Cosmin. Mai mult, ea a fost surprinsă de către fotoreporterii Click! în vreme ce intra în toiul nopţii, ferindu-se cât putea, într-un imobil din zona Kiseleff, bloc în care, cu doar 15 minute în urmă, intrase şi noul ei amorez.

Andrei Tiberiu Maria, alias Smiley, a rămas şi el puţin şocat când a aflat că fosta lui iubită şi-a găsit jumătatea în timp record, dar nu a vrut să comenteze!

Pepe s-a îndrăgostit de Raluca Pastramă, imediat după divorţul de Oana Zăvoranu

O semnătură pe actul de divorţ, 38 de trandafiri albi, cât vârsta pe care Oana Zăvoranu (39 de ani) o împlinea anul trecut, la 16 iulie, şi un tort. Acestea au fost cadourile pe care Pepe (33 de ani) i le-a făcut fostei soţii de ziua ei, în 2011.

După un mariaj de cinci ani, solistul s-a despăţit de Oana, după ce a aflat că aceasta l-a înşelat cu tânărul politician Tudor Ionescu, alias Tudy (27 de ani). Tot din iulie anul trecut, cântăreţul se iubeşte cu Raluca Pastramă (22 de ani). În aprilie anul acesta, Pepe s-a recăsătorit cu aleasa inimii, iar în luna august a devenit tăticul unei fetiţe, Maria.

Sylvia a bifat doi iubiţi, în doar opt luni de la divorţul de Andrei «Alb-Negru»

Cântăreanţa Sylvia (26 de ani) a divorţat, în martie, de Andrei Ştefănescu (34 de ani) de la Alb-Negru, după trei ani de căsnicie. Artistul a a descoperit că nevasta l-a înşelat cu un manechin de 20 de ani, Iulian Demeter, şi a pus punct mariajului, fără a mai sta pe gânduri. Dar se pare că Iulian a fost doar o aventură.

Apoi Sylvia n-a stat prea mult singură, aşa că din septembrie are din nou o relaţie despre care spune că o împlineşte. S-a făcut roşcată, şi-a pus meşe lungi-lungi şi arată mai fericită ca niciodată, strălucind la braţul noului ei iubit, Dragoş Udeanu, un ploieştean chipeş.

Alina, fosta soţie a lui Jorge, s-a cuplat la doar o lună de la divorţ

Cântăreţul Jorge (30 de ani) şi Alina Crăciun s-au iubit zece ani, au o fetiţă, dar au divorţat în luna aprilie a acestui an. Deşi au trecut doar câteva luni de atunci, fata are deja planuri de nuntă cu afaceristul Ilan Laufer (28 de ani), cu care s-a cuplat după o lună de la seaparare, adică în mai. Deşi cei doi nu sunt împreună decât de câteva luni, Alina şi Ilan se gândesc deja să formeze împreună o familie. Blonda a mărturisit că iubitul ei a cerut-o de nevastă la Chişinău, iar răspunsul a fost, evident, „Da".

Moni a divorţat de Iri şi s-a cuplat cu chinezul Mr. Pink

Monica Gabor (25 de ani) şi Irinel Columbeanu (54 de ani) s-au căsăstorit în iulie 2006, iar nunta lor a fost declarată evenimentul anului. În februarie 2011, după cinci ani de căsnicie, Monica, aflată în SUA, a introdus, print intermediul avocaţilor săi, actele de divorţ, la Judecătoria Buftea. Instanţa a pronunţat divorţul Columbenilor în iunie anul trecut. Imediat, adică în iulie, în presa din România a explodat „bomba": Moni se iubeşte cu un afacerist chinez poreclit Mr. Pink. De atunci, Moni declară ori de câte ori are ocazia că iubitul ei o ţine în puf şi că viaţa din SUA e de vis. Mai mult, s-a implicat şi în afacerile acestuia, ajutându-l să-şi promoveze celebra băutură care i-a inspirat porecla.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
ger ninsoare zapada iarna termometru shutterstock 743819602 jpg
alcool baut shutterstock jpeg
aeroport pasageri zboruri anulate jpg
Dacă asteroidul  ar fi exploatat,  am primi fiecare  92 miliarde $ jpeg
Mănăstirea Prislop  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (66) jpg
google 485611 1280 jpg
tristete generica jpg FOTO Pexels