Ce spune Romtelecom despre «reclama ucigaşă» în care joacă Smiley şi Bartoş

Reprezentanţii Romtelecom nu sunt la prima reclamă în care scenariul este unul demn de filmele de acţiune. "Reclama susţine poziţionarea Romtelecom de furnizor de divertisment de calitate. Ca şi spotul anterior din aceeaşi campanie, (Skydivers, în care personajele principale sar de pe o clădire înaltă cu o paraşută), a fost creat un scenariu ipotetic ce reproduce o scenă recurentă în numeroase filme de acţiune faimoase. În acest caz, aceştia sunt skateboarderi extremi pe acoperişul unui tren de mare viteză.

Compania regretă situaţia victimelor accidentelor, întrucât pune mare preţ pe siguranţa copiilor - fapt demonstrat prin numeroase programe de responsabilitate socială defăşurate în această zonă, dar consideră că nu există nici o legătură între spotul Skateboarders TVC şi această situaţie regretabilă. Cu toate acestea, ca urmare a informării Consiliului Român de Publicitate (Romanian Advertising Council - RAC), Romtelecom a decis să retragă proactiv videoclipul, în dimineața zilei de 29 aprilie, din spațiile publice direct dependente de voinţa sa", se arată într-un comunicat emis de companie.

Decizia finală cu privire la reintroducerea sau retragerea acestui spot TV va fi luată ca urmare a deciziilor comunicate oficial către Romtelecom din partea instituţiilor publice competente în acest domeniu.

Citeşte şi:

Smiley şi Pavel Bartoş, interzişi de CNA. Motivul pentru care membrii Consiliului au luat această decizie

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
2 alexandru arsinel jpg jpeg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Motoare de barcă gasite în Crișan FOTO garda de Coastă jpeg
Dr. Marian Gașpar FOTO arhivă
image
image
image
image
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
sorin cimpeanu campeanu
Radu Mirică s-a sinucis
elevi scoala inquam jpeg
BeFunky collage (13) jpg
cub regina elisabeta doliu (1) png