Chef Florin Dumitrescu: «Am simţit povestea asta ca un şantaj». Juratul MasterChef face lumină în scandalul cu Georgeo

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nici nu a început bine MasterChef, că a şi ieşit cu scandal. În timp ce se aflau pe Bricul Mircea pentru a filma una dintre emisiuni, concurentul Georgeo Andrei şi Chef Florin Dumitrescu au avut o altercaţie care s-a soldat cu un scandal de presă. În timpul filmărilor, Chef Florin s-a apropiat periculos de mult de concurent şi l-a mustrat pentru ceea ce făcea. Acesta a fost deranjat de situaţie şi l-a acuzat pe Chef de violenţă.

Joi după amiaza, invitat în emisiunea lui Cătălin Măruţă, Florin Dumitrescu a vorbit despre acest subiect şi a făcut lumină în problema pe care o are cu Georgeo.

Chef Florin Dumitrescu şi logodnica sa, Cristina Sima. (captură Pro TV)

simeon stalpnicul png

"Incidentul a pornit de la faptul că cealaltă echipă era în timp şi cei pe care trebuia să îi servim erau la mese. Echipa pe care Georgeo o conducea, pentru că el s-a autopropus, nu era în timp. Jobul meu este să îi împing de la spate. Trebuia să îi mobilizez. Am trecut pe lângă masă, i-am explicat frumos prima dată. I-am explicat că are nevoie de o oală curată pentru a-şi transporta ciorba la masă. I-am arătat oala, i-am spus ce să facă cu ea. A început să îmi răspundă, să mă sfideze. Lucru pe care concurenţii nu o fac la MasterChef", a povestit Chef Florin.

simeon stalpnicul png

"După incidentul ăsta, ne-am întors la Bucureşti şi am fost sunat să merg la o întâlnire cu nişte avocaţi. Era avocatul meu şi al lui Georgeo. Avocatul lui mi-a transmis că nu sunt în măsură să îl jurizez eu pe el. Când a intrat în asta, a văzut contractul. Ştia cine îl jurizează, la ce să se aştepte. Am simţit povestea asta ca un şantaj. Toată povestea asta îmi strică mie imaginea.", a continuat juratul MasterChef.

simeon stalpnicul png

"Dacă aveam o ieşire care să mă facă să plătesc, plăteam eu ca jurat. În bucătărie nu rugăm frumos. Asta e bucătăria. Mă gândesc ce se întâmpla dacă era Cătălin Scărlătescu în locul meu. Sunt eu vulcanic, însă sunt mai pricăjit aşa. Ce se întâmpla dacă era Scărlătescu acolo? Ce-i făcea?", a glumit Florin.

Întrebat cu privire la acţiunile sale de acum înainte, la ce măsuri va lua împotriva lui George Andrei, Chef Florin Dumitrescu a răspuns fără ezitări: "Voi lua măsuri legale pentru toate prejudiciile de imagine care mi s-au adus. Am o soţie însărcinată acasă, nu îmi permit să treacă prin aşa ceva."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cardiolog jpg
drugtest  jpg
MAE
lider hamas ucis jpg
330861919 617842936849189 5107983762944598548 n jpg
furnici jpg
Red Bull Flugtag insula Lacul Morii png
Vila Șipot, parte a Domeniului Regal Peleș, reintră în circuitul turistic al României
image
actualitate.net
image
actualitate.net