Cheloo, către o concurentă X Factor: «V-aţi gândit la o carieră în striptease?»

image
Cheloo

Zi plină pentru jurații X Factor. Delia, Cheloo și Dan Bittman se află astăzi la Iasi în căutarea următorului super star al României.

Până acum, noua generație de jurați X Factor a ascultat zeci de concurenți de toate vârstele și adepți ai tuturor genurilor muzicale. Cu sinceritate, Delia, Cheloo sau Dan Bittman le-au spus tuturor ceea ce cred despre prestațiile lor, dar nu numai.

Așa se face că, la un moment dat, Cheloo i s-a adresat unei concurente întrebând-o: "V-aţi gândit la o carieră în striptease?".

Show-ul care a scris istorie în întreaga lume revine in toamnă la Antena 1. Momentan, juriul X Factor caută următorul super star la României. A fost la Cluj, iar acum se află în inima Moldovei, la Iași, unde va poposi pe 30 si 31 iulie la Casa de Cultură a Studenților.

De la Iași, caravana X Factor se întoarce la București, acolo unde audițiile se vor desfăura pe parcursul a trei zile.Pe 3, 4 și 5 august, toți cei care cred că au voce, charismă, că pot face show și transmite emotție vor avea ocazia să convingă juriul că pot fi următorul super star al României.

De asemenea, toți cei care vor să își susțină preferații sau să îi intâlnească pe jurații și prezentatorii X Factor se pot prezenta la audiții în calitate de spectatori. Audițiile cu juriul X Factor sunt deschise publicului, iar intrarea este liberă.

FotoJet jpg
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Anamaria Prodan jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Reghe, botez Liam jpg
1231 jpg
Lizz Truss FOTO Getty Images jpg
Incendiu la o școală din Hațeg. FOTO: ISU Hunedoara
image
image
image
image
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
transfagarasan 2819625 1920 jpg