Chivu: «Mă simt ca la 29 de ani!»

Ultima actualizare:
Va fi iar tată  peste 14 zile
Va fi iar tată peste 14 zile

Cristi Chivu a împlinit ieri 30 de ani, pe care i-a serbat la Milano, alături de familie. N-a dat petrecere mare, ci doar o masă restrânsă, la care a fost prezent şi naşul său, impresarul Victor Becali.

De fapt lui Chivu nu i-au plăcut niciodată petrecerile fastuoase, chiar dacă, în copilărie, părinţii îi făceau mai mereu ziua.

El nu-i invita niciodată însă şi pe coechipierii de la fotbal. Daniel Anghel este unul din cei mai buni amici pe care Cristi i-a avut la bloc şi la echipa de juniori a Clubului Sportiv Şcoalar din Reşiţa. Actualul profesor are multe amintiri cu jucătorul lui Inter.

"Eram împreună de dimineaţă până se întuneca pe terenul de la Şcoala Sportivă. Mai apoi, am fost împreună la Liceul Sportiv. Mi-aduc aminte că el venea mereu cu mingea în plasă. La ziua lui nu ne chema pe cei de la echipa de fotbal, dar aducea bomboane la şcoală pentru toată lumea. El a fost un copil educat de mic. Părinţii lui l-au crescut foarte bine", îşi aminteşte Daniel Anghel. Acesta a ţinut să-i transmită şi un mesaj lui Cristi.

"Îi doresc să mai joace la acelaşi nivel mulţi ani de acum încolo şi să nu uite cu cine bătea el mingea toată ziua, că nu a dat un telefon de atâta vreme", i-a urat Anghel căpitanului naţionalei la împlinirea vârstei de 30 de ani. Daniel Stan a fost şi el unul din apropiaţii lui Cristi Chivu.

"Eram amici buni. Am jucat împreună şi îmi amintesc că era ghinionist. A avut mâna ruptă, nasul rupt şi o mulţime de alte accidentări. El era mai firav şi se lovea mereu, dar se vedea încă de atunci că are calităţi şi că o să ajungă fotbalist. Îi doresc succes, sănătate şi La mulţi ani!", a spus Anghel.

După amiază, prin intermediul GSP TV, Chivu şi-a asigurat fanii că nu are nicio problem cu vârsta.

"Mă simt ca la 29 de ani. Doar că acum primesc mai multe telefoane de la emisiuni. 2010 e un an bun pentru mine, professional chiar cel mai bun ţinând cont câte trofee am câştigat. Mă bucur că m-am recuperat bine după acea accidentare urâtă şi aştept Campionatul Mondial al Cluburilor din decembrie", a declarat Chivu. El a vorbit şi despre echipa naţională.

"Ne mai trebuie curaj. Bazele au fost puse şi lucrurile încep să se lege. Cât voi fi apt din punct de vedere fizic şi psihic, eu voi răspunde pozitiv convocărilor la naţională. Îl consider pe Răzvan Lucescu un antrenor foarte bun, care pregăteşte foarte bine meciurile. Noi credem în calificare", a punctat Chivu.

Va fi iar tată peste 14 zile

Adelina, soţia lui Chivu, e programată să nască pe 8 noiembrie. Ea va aduce pe lume tot o fetiţă, într-o clinică privată din Milano. Cei doi n-au ales încă numele fetei, având mai multe variante. Micuţa care va veni pe lume luna viitoare va fi botezată tot de Victor Becali.

Cristi Chivu a plecat în fotbal de la Reşiţa,  ca să câştige Liga  Campionilor cu Inter
Cristi Chivu a plecat în fotbal de la Reşiţa, ca să câştige Liga Campionilor cu Inter

Terenul sintetic din Reşiţa îi va purta numele

Cristian Bobar, preşedintele CSM Reşiţa, clubul de la care Chivu a plecat în fotbalul mare, îl aşteaptă şi el să treacă mai des pe acasă.


    Cristi Chivu a plecat în fotbal de la Reşiţa,  ca să câştige Liga  Campionilor cu Inter
Cristi Chivu a plecat în fotbal de la Reşiţa, ca să câştige Liga Campionilor cu Inter

"Vizita lui din vară, când am dezvelit statuia lui Mircea Chivu a creat o emulaţie fantastică în rândul copiilor. Cristi a văzut asta şi acum face pentru copiii de aici un teren sintetic. Îi vom da numele lui, la fel cum stadionul poartă numele tatălui său. Poate că într-o zi va reveni la Reşiţa, ca antrenor, preşedinte, cine ştie?!", a spus Bobar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Refugii In Retezat  Foto Parcul Național Retezat (2) jpg
Seminte de dovleac FOTO Shutterstock jpg
Baile Felix FOTO Shutterstock 1895999206 jpg
mihaela bilic facebook jpg
bijuterii argint istock jpg
plante jpeg
aeroport  jpg
6 front muzeul golesti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net