Cine a stat în spatele despărţirii dintre Andreea Marin şi iubitul turc?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Chiar dacă părea că relaţia ei cu Tuncay Ozturk (27 de ani) merge cum nu se poate mai bine, Andreea Marin (38 de ani) a anunţat, miercuri, că s-a despărţit de acesta. Ea şi-a explicat decizia invocând presiunea pe care presa o exercita asupra relaţiei. Se pare însă că a fost mai mult de-atât. Ştefan Bănică a dat de înţeles că nu priveşte cu ochi buni felul în care fosta soţie şi-a refăcut viaţa după divorţul din urmă cu doar câteva luni. Mai mult, artistul a început deja să-i pună beţe-n roate fostei soţii.

După o declaraţie care lăsa să se înţeleagă că Andreea ar fi început relaţia cu Tuncay încă din timpul căsniciei, Ştefan a amânat cât a putut de mult semnarea unui act care i-ar fi permis fostei sale soţii să iasă din ţară împreună cu Violeta, fiica celor doi. Astfel, anunţul Andreei Marin, la scurt timp după anunţul turcului cu care a format un cuplu timp de numai trei luni, i-a făcut pe cunoscuţii vedetei să se întrebe dacă nu cumva această decizie nu a fost luată pentru ca "zâna surprizelor" să-l aducă pe Ştefan la sentimente mai bune.

După şapte ani de căsnicie în care păreau cuplul perfect, Andreea Marin şi Ştefan Bănică au decis să pună punct poveştii lor de iubire şi să divorţeze. Un anunţ simplu pe Facebook, la începutul lunii ianuarie, a consfinţit hotărârea lor.

O femeie liberă, dar nu de tot

În timp ce cântăreţul s-a concentrat pe cariera lui şi a încercat să uite de separare prin muncă, „Zâna" a ales să-şi vindece rănile alături de un bărbat cu 12 ani mai tânăr, fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk. Erau fericiţi împreună, iar Andreea se transforma uşor-uşor în femeia de altădată: se apucase de dietă, mergea la saloanele de înfrumuseţare şi era mereu cu zâmbetul pe buze. Revenea la viaţă.

Andreea Marin şi-a recăpătat zâmbetul de când a intrat în relaţia cu Tuncay Ozturk

simeon stalpnicul png

La polul opus, Ştefan Bănică. Fotoreporterii Click! l-au surprins aproape mereu trist, îngândurat, fără nici un chef să socializeze. Ca o dovadă a sentimentelor care îl încearcă, acesta a acordat o declaraţie pentru Antena 1 care a trădat suferinţa lui şi a generat noi discuţii pe marginea divorţului.

„Drumurile în Turcia din ultimii doi ani şi poziţia neclară vis-a-vis de presupusa ei relaţie au trezit noi speculaţii. Potrivit celor apărute în presă, rezultă că relaţia dintre ei ar fi din timpul căsătoriei noastre. Din respect pentru fiica mea, nu vreau să vorbesc despre asta", a spus artistul.

Ştefan Bănică junior este din ce în ce mai trist în ultima vreme. Fotoreporterii Click!l-au surprins foarte abătut, în Centrul Vechi

simeon stalpnicul png

În plus, parcă într-o încercare disperată de a nu fi scos şi mai mult din viaţa Andreei, acesta i-a interzis să părăsească ţara cu micuţa Violeta, fetiţa lor. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit acest lucru la Happy Hour, chiar luni.

"Vrem să mergem în Turcia. Am nevoie de un timp, doar noi două, dar încă aştept acordul lui Ştefan. Ştie că vrea să mergem, dar deocamdată nu primesc acordul, deşi i-am spus în repetate rânduri", a declarat aceasta.

Andreea Marin are o relaţie specială cu fetiţa ei, Violeta şi chiar a pozat cu aceasta pentru o şedinţă foto ca în basme

simeon stalpnicul png

Şi se pare că refuzul lui Ştefan Bănică de a o lăsa pe Violeta să meargă în vacanţă în Turcia alături de mama ei a avut efectul scontat. La doar două zile după ce a mărturisit că fostul soţ nu îi dă acordul pentru a-şi duce fetiţa în Turcia, Andreea Marin a anunţat că relaţia ei cu Tuncay Ozturk a ajuns la final. Motivul oficial: presiunea mediatică.

Să ne aşteptăm la o împăcare?

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz

Nu este exclus ca în următoarea perioadă să asistăm la o apropiere între foştii soţi Marin-Bănică, fie de dragul copilului, fie în amintirea momentelor frumoase pe care cei doi le-au trăit împreună. Andreea Marin declara la doar o lună după despărţirea de Ştefan că se simte foarte rău atunci când este singură şi se gândeşte la bărbatul pe care l-a iubit timp de şapte ani.

"Nu este ușor, pentru că încă am sentimente. Seara îmi este cel mai greu, mai ales când Pitica adorme şi sunt singură. Aș schimba greșeli pe care le-am făcut eu, aș schimba poate momentele mele de slăbiciune, când poate nu am avut destulă răbdare și poate nu am făcut lucrurile destul de bine pentru ca familia mea să fie încă o familie", declara vedeta pentru Kanal D, în februarie.

Andreea Marin explică motivele despărţirii de iubitul turc

Răspunsul Andreei Marin la reacţiile prietenilor după ce a anunţat despărţirea de iubitul turc

Uite ce bunăciune a pierdut Andreea Marin! FOTOGRAFII TARI cu Tuncay Ozturk

Reacţiile INCREDIBILE ale prietenilor Andreei Marin şi ale iubitului turc, după ce au aflat de despărţire

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net