Cioac─â, judecat pentru c─â i-a furat blana Elodiei

5 august 2010
simeon stalpnicul png

Cristian Cioac─â a fost trimis ieri ├«n judecat─â de procurorii din Bra┼čov pentru furt ├«ntre so┼úi. E pentru prima dat─â c├ónd ├«n instan┼ú─â ajunge infrac┼úiunea de furt ├«ntre so┼úi, iar unul dintre ei este disp─ârut sau considerat mort.

Cite┼čte ┼či:Poli┼úistul Cioac─â, proces dup─â proces

Poliţistul

Elodia este încă în viaţă

Cioac─â

├«┼či am├ón─â procesele pentru c─â avocata este "grav bolnav─â"

Dan

Diaconescu, audiat ├«n dosarul ┬źElodia┬╗

Elodia,

c─âutat─â de clarv─âz─âtori

Ancheta ├«n acest caz a ├«nceput dup─â ce p─ârin┼úii Elodiei au f─âcut o pl├óngere penal─â ├«mpotriva ginerelui lor. Mai exact, ├«l acuz─â pe Cioac─â c─â a sustras bunuri ale Elodiei ├«n valoare de 500.000 de lei, dar ┼či bunuri care le apar┼úineau lor, ├«n valoare de 200.000 de lei.

ÔÇ×Cioac─â a luat absolut toate bunurile Elodiei, respectiv gen┼úi, pantofi, haine sau bijuterii, toate de firm─â. Mai mult, el i-a luat Elodiei ┼či bunuri care ├«i serveau ei ├«n exercitarea profesiei de avocat, cum ar fi c─âr┼úi, imprimant─â sau fax. Noi am estimat c─â toate aceste bunuri sunt ├«n valoare de 500.000 de lei", a spus Crina Radu, ap─âr─âtoarea familiei Ghinescu.

Referitor la bunurile care aparţin părinţilor Elodiei, acestea sunt obiecte de familie sau haine de blană pe care Emilia Ghinescu i le-ar fi făcut cadou fiicei sale.

Dosarul a fost trimis spre solu┼úionare Judec─âtoriei Bra┼čov, urm├ónd ca judec─âtorii s─â fixeze primul termen de judecat─â ├«n acest caz.

Ceasul apare ├«ntr-o fotografie f─âcut─â de avocat─â la o nunt─â ┼či este din aur masiv. So┼úul ei a spus c─â Elodia obi┼čnuia s─â-l poarte numai la ocazii speciale.

simeon stalpnicul png

Brăţara are mai multe flori în interiorul cărora sunt montate pietre de ametist. Brăţara apare la mâna Elodiei într-una din pozele făcute anterior dispariţiei.

simeon stalpnicul png

Cerceii sunt din aur galben ┼či au montate pietre ovale de ametist, sub forma unei flori.

simeon stalpnicul png
florin calinescu png
anamaria prodan png
BeFunky collage (16) jpg
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
nicolae ciuca 7540888 mediafax foto alexandru dobre jpeg
cracked screen phone 6137675 1920 jpg
X 5IWe83ul1Ur30GxxdlGA jpg
printesa charlene (6) jpg
pelerinajul la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie jpg
migranti jpg