┬źCircul e mai atractiv dec├ót muzica la Eurovision┬╗ Cine critic─â dur concursul european

CLIIMA20110707 0036 1 jpeg
Dan Negru

Rezultatul de anul acesta de la Eurovision a dat na┼čtere unor adev─ârate controverse ┼či nu pu┼úini sunt cei nemul┼úumi┼úi c─â Austria ┼či Conchita Wurst au c├ó┼čtigat competi┼úia.

Printre ei ┼či Dan Negru care a criticat spectacolul de anul acesta. Prezentatorul a spus c─â Eurovisionul a ajuns un circ, unde muzica nu mai conteaz─â. ├Än plus, Dan Negru a subliniat c─â oricum Europa nu mai e interesat─â de concurs, dovad─â fiind audien┼úele slabe.

"M-am uitat la Eurovison impreuna cu niste prieteni printre care si Cristian Faur, compozitorul roman cu cele mai mari performante intr-ale Eurovisionului. Ma plictiseste Eurovisionul, o ciorba lunga in care gasesti tot soiul de ciudatenii...Castigatorii din ultimii ani, fie travestiti, fie artisti travestiti in monstrii, si-ar gasi locul in emisiunile tabloid de la noi, cu tot felul de ciudati. Circul e mai atractiv decat muzica la Eurovision.

I-am auzit insa pe prezentatori spunand ca toata Europa e cu ochii pe concurs. Fals! Anul trecut finala s-a clasat pe locul 5 in Franta, in Italia a adunat doar 1,6 milioane de italieni, un dezastru pentru RAI UNO intr-o seara de sambata, iar tari precum Turcia,Portugalia sau Cehia au refuzat sa mai participe pentru ca audienta pe care postul public o face cu concursul nu acopera cheltuiala.

Mi-au placut doar huidiuelile europenilor cand se rostea numele Rusia...", a scris Dan Negru pe pagina de Facebook.

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg
instagram social media jpg
VPN jpg