Ciro Castellano, primele declaraţii după decizia judecătorilor: «Am încercat să discutăm cu Antonia»


    Ciro Castellano este bunicul Mayei
Ciro Castellano este bunicul Mayei

Vestea strămutării procesului pentru custodia micuţei Maya în Italia nu l-a luat prin surprindere pe tatăl lui Vincenzo, Ciro Castellano. Acesta a avut o scurtă intervenţie telefonică la matinalul Antena Stars, unde a făcut unele precizări.

Ciro a fost întrebat de moderatoarea Rocsana Marcu ce părere are despre acest verdict şi dacă se poate declara mulţumit de justiţia din România.

"Verdictul nu a fost o surpriză, pentru că avocaţii ne-au asigurat de faptul că statul român nu se poate pronunţa definitiv asupra unui caz în care sunt implicaţi cetăţeni italieni. Noi am încercat în zilele astea să discutăm cu Antonia, i-am comunicat prin intermediul avocatului acest fapt, dar am aşteptat peste o săptămână şi nu ne-a zis nimeni nimic. Eu am vrut să se termine mai frumos acest divorţ, cei doi (n.r. Vincenzo şi Antonia) să rămână prieteni şi Maza să crească într-un mediu frumos", a declarat Ciro Castellano foarte relaxat.

Antonia are acum la dispoziţie 5 zile în care poate face apel la decizia pronunţată de Judecătoria Sectorului 2

Antonia şi Vincenzo s-au despărţit la sfârşitul anului 2012, după doar doi ani de la nuntă. În vara anului trecut, solista a acceptat să-şi ducă fetiţa în Italia, la părinţii fostului soţ. De atunci, micuţa nu a mai fost aducă în România niciodată, iar Antonia o vede doar în vizită. De fiecare dată când merge să o vadă pe micuţă, artista este atent supravegheată şi nu poate face niciun pas fără acordul bunicilor fetei.

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub amal george cooney png
concediu ingrijirea copilului jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
cub ramona badescu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg