Claudia Pavel: «Doctorul Lascăr mi-a măcelărit nasul»

simeon stalpnicul png

O ştim de 11 ani, de când a debutat în showbiz alături de trupa Candy, iar transformările sale estetice au fost vizibile cu ochiul liber. Claudia Pavel a recunoscut că şi-a operat nasul acum patru ani, însă nimeni nu ştie adevărata poveste a acestei intervenţii. Ieri, solista ne-a relatat calvarul din spatele bisturiului.

Claudia Pavel despre moartea clinică: «Am fost 3 ore în comă»

Claudia Pavel a slăbit 10 kg cu reţeta Andreei Bănică

Claudia şi-a spart un dinte în somn!

Cream, de nerecunoscut pe stradă!

„Am trecut prin chinuri inimaginabile". Aşa şi-a început Claudia mărturisirea, hotărâtă să le avertizeze pe fetele care intenţionează să-şi opereze nasul.

„Prima intervenţie am făcut-o în urmă cu patru ani, din motive medicale, dar şi estetice, la clinica doctorului Ioan Lascăr. După ce că am zăcut două săptămâni şi aveam faţa umflată, m-am trezit cu nasul în şapte colţuri. M-a măcelărit şi m-a nenorocit pe masa de operaţie. Am şi prietene care şi-au pus implanturi la el, iar acum regretă amarnic. La scurt timp după operaţie, mi-a apărut şi un chist în partea de sus a nasului, arăta îngrozitor şi nu ştiam cum să-l mai maschez. Speriată, m-am reîntors la doctorul Lascăr şi i-am arătat umflătura. Mi-a spus cu zâmbetul pe buze: «Nu-i nimic, mai facem un retuş»", a declarat Claudia, pentru Click! Vedeta are acum un nas perfect, iar reuşita nu i-o datorează vreunui medic român, ci unui chirurg grec, din Salonic.

„În urmă cu un an şi jumătate, medicii din Grecia mi-au reparat nasul (n.r.-a costat 5.000€). A doua zi după intervenţie, mă plimbam pe stradă şi nu aveam nici o durere. Am ajuns la Salonic pentru că, acolo, mama mea şi-a făcut un implant de şold şi aşa am cunoscut mulţi medici. Nu se compară cu ce-am întâlnit în România", ne-a mai povestit Claudia, care a recunoscut că abia acum a reuşit să depăşească pshihic situaţia, acesta fiind şi motivul pentru care s-a decis să vorbească.

simeon stalpnicul png

În rest, în viaţa sa şi-au făcut loc numai situaţii roz. Artista de la CatMusic a petrecut o lună minunată în Los Angeles, în vacanţă, munceşte pe brânci, scoate hituri pe bandă rulantă şi, în plus, a dat jos 15 kilograme cu mâncare fibrio (preparate care au la bază o făină specială, din tărâţe şi cânepă).

Recent, Claudia a filmat în SUA videoclipul celui mai nou single, „Crazy", şi a colaborat cu somităţi în domeniu: Andrea Giacomini (regizor), Davis Classen (producător care a lucrat cu Britney Spears).

Ioan Lascăr: «O operaţie din trei iese nereuşită»

Prof. dr. Ioan Lascăr, şeful Clinicii de Chirurgie Plastică de la Spitalul de Urgenţă Bucureşti, nu este surprins de acuzaţiile pe care i le aduce Claudia.

"Fiecărui pacient în parte i se explică înainte de operaţie care sunt riscurile rinoplastiei. Este intervenţia cu cele mai multe şanse de nereuşită, una din trei operaţii necesitând retuş. Claudia Pavel a revenit la mine la cabinet, mi-a zis că e nemulţumită, a refuzat să o operez încă o dată şi a preferat să-şi refacă nasul în străinătate. A fost opţiunea ei", ne-a declarat doctorul Lascăr.

Gina Pistol s-a operat de 4 ori

Gina Pistol a avut şi ea mari necazuri cu nasul. Prima operaţie a făcut-o în urmă cu opt ani, însă nu a fost mulţumită şi a recurs la alte două intervenţii pentru rezultatul dorit.

Numai că medicul care a operat-o a treia oară i-a făcut nările prea mici şi avea mari probleme de respiraţie. „Cea care m-a reparat a fost Adina Alberts, care mi-a luat cartilaj de la ureche pentru a-mi reconstrui nasul", ne-a spus Gina.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Calusarii de la Padureti care si au facut celebru satul    Foto Facebook Sorin Mazilescu jpg
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg