«Clickmania! bingo e cel mai tare concurs!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

"Sper să nimeresc un tichet norocos!", asta ne-au declarat, ieri, la unison cititorii Click!, după  ce au aflat că începând de vineri se dă startul la premii în valoare de peste 400.000 de lei. 

«Nu se ştie de unde  sare iepurele»

Pentru Alina Constantin (31 de ani) din Bucureşti un premiu de la Clickmania! Bingo ar fi mană cerească. Femeia, muncitor necalificat, ar putea să-şi îmbunătăţească traiul cu banii câştigaţi la concurs. „O să iau ziarul de vineri şi o să verific dacă mă număr printre câştigători. Nu se ştie de unde sare iepurele", ne-a spus bucureşteanca.

«Am mai jucat,  acum poate am mai mult noroc»

Chiar dacă în trecut nu s-a numărat printre câştigătorii Clickmania!, Ioana Racaş (52 de ani) nu va rata nici un talon de concurs. „Până acum nu am avut noroc, dar o să continui să joc. E simplu! Cine nu joacă, nu câştigă", ne-a spus femeia.

«Am un motiv în plus să iau ziarul»

Elena Coman are 29 de ani şi aşteaptă cu sufletul la gură să înceapă Clikmania! bingo. „Un eventual câştig m-ar face să visez la o viaţă mai bună. Mai ales acum că nu am loc de muncă şi e din ce în ce mai greu cu banii", ne-a spus tânăra.

«Este cel mai tare concurs!»

„Ştiu de concurs pentru că iau Click! în fiecare zi! Am văzut ce câştiguri fabuloase au fost în trecut, iar Clickmania! mi se pare cel mai tare concurs. Mi-ar prinde bine tare un astfel de câştig. Mi-aş da fetiţa la meditaţii că la anul are Bac-ul şi mi-aş face mici modificări prin casă", ne-a spus Dumitru Iordan (43 de ani), care speră să pună mâna pe unul dintre premiile noastre.

Din 27 septembrie nu rata şansa de a te îmbogăţi! Preţ de şase săptămâni (27 septembrie - 1 noiembrie), în fiecare vineri,  pe Click! Tv (ghidul tv care apare vineri odată cu ziarul Click!) şi Click! pentru femei veţi găsi lipite tichete la Clickmania! bingo.

De vineri până luni, vor fi publicate în ziarul Click! câte 9 numere cu care se poate câştiga la linie (bifarea tuturor numerelor de pe o linie) şi bingo (bifarea tuturor numerelor dintr-un careu).

Premiul la linie este 500 de lei, iar premiul la bingo se dublează, 1.000 de lei. În plus, zilnic, vor fi publicate câte 5 serii câştigătoare Click! care îţi pot aduce 300 de lei. Clickmania! bingo ajunge şi la Radio Kiss FM.

Dacă înscrii seria tichetului pe www.kissfm.ro, poţi câştiga 100 € în fiecare dimineaţă la Cronica Cârcotaşilor. Săptămânal vor fi 121 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 400.000 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net