Clickmania! bingo» mi-a adus 500 de lei!

Ultima actualizare:

Norocoasa cititoare Click! a pus mâna pe 500 de lei, bani cu care va plăti o rată la facultate pentru fata ei, care este studentă la Universitatea de Petrol şi Gaze.

„Şi la ediţia trecută am jucat, dar atunci nu am avut noroc. Vineri am luat tichetul, iar în Click! de luni am găsit, printre seriile câştigătoare, şi pe a mea. Am să joc în continuare, iar tichetele necâştigătoare le voi trimite pentru extragerea finală, poate câştig premiul cel mare", ne-a spus femeia, care este economist la o firmă de petrol, din Bucureşti.

Şi tu poţi intra în familia câştigătorilor Clickmania! bingo, mai ales că azi ai primit, împreună cu ziarul nostru, şi un nou tichet de concurs, pe care începi să joci chiar de azi.

Tot astăzi, noul număr al revistei „Click! pentru femei" îţi aduce un nou talon. Mai multe taloane, mai multe şanse de câştig. Zilnic, până joia viitoare, găseşti în ziar nouă numere norocoase, pe care trebuie să le cauţi în tichetul tău. Completezi o linie, ai câştigat 500 de lei, completezi un careu, ai luat 1.000 de lei. Dacă pe tichet găseşti seria norocoasă, ai câştigat 300 de lei. Clickmania! bingo este cel mai iubit concurs al toamnei şi pune la bătaie premii totale de 400.000 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net