Coincidenţele dintre craniul găsit pe malul Oltului şi dosarul Elodia

Deşi există informaţii că respectivul craniu nu s-ar potrivi perfect cu forografiile Elodiei, avocata familiei Ghinescu crede că ar putea fi vorba totuşi despre avocata dispărută.

Craniul are o vechime de peste doi ani, fapt care s-ar potrivi cu momentul dispariţiei Elodiei. În plus este clar că acest craniu aparţine victimei unei crime, deoarece prezintă o urmă de lovitură încompatibilă cu viaţa. În momentul în care anchetorii au făcut cercetări în apartamentul Elodiei au găsit urme de sânge pe perete şi pe o masă, semn că Elodia ar fi fost lovită, după care a dat cu capul de masă. Urma de lovitură de pe craniu s-ar potrivi acestui tipar.

„Ar putea fi al Elodiei, mai ales că aparţine unei femei cu vârsta între 35 şi 40 de ani, iar craniul prezintă o urmă de lovitură cu care persoana nu ar fi putut supravieţui.

Aşteptăm să vedem rezultatul expertizelor. Părinţilior ei li s-au prelevat probe de salivă, acum 2-3 ani, pentru stabilirea ADN-ului şi s-a recoltat ADN-ul şi din firele de păr ale Elodiei", a spus Crina Radu.

Mai mult, în judeţele Covasna şi Harghita nu există niciun caz de dispariţie al unei femei de 35-40 de ani. „Craniul a fost dus la Cluj pentru analize, iar astăzi va ajunge înapoi la Poliţia din Sfîntu Gheorghe unde va fi păstrat până când procurorul de caz va dispune altceva. În judeţul Covasna nu există nicio persoană dispărută care să corespundă semnalmentelor craniului.

Având în vedere că acest craniu s-a găsit pe malul Oltului este posibil să fi fost adus de ape din Harghita sau Braşov. Am luat legătura cu colegii din cele două judeţe, dar nici la Harghita nu există vreo persoană dispărută cu aceste semnalmente.

S-a ajuns la ipoteza Elodia Ghinescu deoarece, doar Braşovul a rămas în calcul", ne-a declarat Andrea Buszi, purtător de cuvânt la Poliţia Covasna.

Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă în cursul nopţii de 29 spre 30 august 2007. Principalul suspect în acest dosar este chiar soţul ei, poliţistul Cristian Cioacă. El nu a putut însă fi trimis în judecată în lipsa cadavrului.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg