COLORANŢII din alimente ne distrug ficatul

Ultima actualizare:

    Ingredientele  produselor aratăcalitatea nutriţională
Ingredientele produselor aratăcalitatea nutriţională

Serialul Click! despre cei mai periculoşi 190 de conservanţi şi coloranţi din mâncare, început săptămâna trecută, continuă astăzi cu următorii 40 de aditivi.

Calitatea nutriţională a alimentelor pe care le consumăm zilnic depinde în mare măsură de ingredientele folosite pentru prepararea lor.

simeon stalpnicul png

Dacă eticheta produselor este încărcată de E-uri, trebuie tras un semnal de alarmă. Acestea ne pot îmbolnăvi ficatul.

„Aceşti coloranţi, emulgatori, îndulcitori sau potenţiatori de arome, într-un cuvânt E-uri, intoxică întregul organism, iar ficatul, care are chiar rolul de a ne curăţa de «deşeuri», este primul organ pus în pericol. Activitatea lui este tulburată de o alimentaţie dezechilibrată, de excesul de toxine şi de lipsa activităţii fizice, toate ducând la oboseala acestuia", ne-a explicat prof. dr. Gh. Mencinicopschi.

* Nu rataţi mâine de ce alţi aditivi periculoşi trebuie să vă feriţi.

Lista aditivilor alimentari (E-uri) utilizaţi în Uniunea Europeană

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1280px Podul de la Cernavodă distrus în 1916 jpg
poligon explozie jpg
ucraina png
Schengen shutterstock 9 jpg
lidl jpg
profi1 jpeg
cna consiliul national al audiovizualului Foto Facebook jpg
masina electrica
image
actualitate.net
image
actualitate.net