Coman s-a întors ca rezervă!

Ultima actualizare:

Dani Coman şi-a reziliat contractul cu FC Braşov şi imediat a intrat în negocieri cu Rapid. Tratativele s-au întins pe parcursul a două săptămâni, timp în care pentru portar a apărut şi varianta Dinamo, acolo unde Andone îl voia între buturi.

Motivul? George Copos renunţase la ideea de a-l transfera pe Dani, temător că această mutare ar putea dezbina vestiarul Rapidului.

În acest moment, la Rapid se mai află un portar de naţională, Mircea Bornescu, iar evoluţiile acestuia în Giuleşti au fost foarte bune. Şumudică şi-a dat acceptul cu greu pentru aducerea lui Coman, după lungi insistenţe ale preşedintelui Dinu Gheorghe, care a trebuit să pună piciorul în prag şi în faţa lui George Copos pentru fi a de acord cu transferul.

Dani Coman a semnat pentru trei sezoane cu giuleştenii, urmând să primească un salariu de 200.000 de euro pe an. Coman totuşi nu va fi pentru moment titular la Rapid.

„Intru la concurenţă cu Bornescu. Acum apără el. Cine va fi mai bun dintre noi, acela va fi titular. Important e să câştige echipa. Vreau să încep antrenamentele cât mai repede, ca să mă pun la punct cu pregătirea fizică", a declarat Dani Coman, care n-a mai apărat de 4 luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
camin jpg
absint bautura alcool shutter descopera 1 scaled jpg
pompieri smurd jpg
obiect valoros jpg
femeie trista jpg
Targ de Craciun Craiova 2023   027 jpg
meghan markle rochie rosie lachildrendshospital gettyimages jpg
hannah rose papusi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net