Constanţa: Reglare de conturi cu topoare şi coase în centrul oraşului


    Poliţiştii au găsit topoare şi coase în maşina agresorilor
Poliţiştii au găsit topoare şi coase în maşina agresorilor

Un bărbat a ajuns în stare critică la spital după ce a fost lovit cu un topor în cap de doi indivizi care îl urmăreau. Aceştia l-au încolţit pe bulevardul IC Brătianu din Constanţa, l-au lovit cu un topor în cap, s-au urcat într-o maşină şi au fugit.

Scandalul s-a produs în jurul orei 14.00, pe bulevardul IC Brătianu, în zona spitalului CFR. Sorin Condurache (31 de ani) era la volanul unui autoturism Seat, iar pe locul din dreapta se afla prietena lui. Cei doi agresori se aflau într-un Volkswagen Passat de culoare albă, înmatriculat în Bulgaria, TX 4386 XA, când l-au văzut la volan pe Condurache.

Bărbaţii au coborât din maşină înarmaţi cu un topor şi o bâtă, iar unul dintre ei a spart unul din geamurile laterale ale autoturismului Seat. Condurache a încercat să riposteze, însă a fost lovit de mai multe ori de către cei doi, fiind atins şi de o lovitură de topor în zona capului. Norocul său a fost că tot scandalul s-a derulat sub ochii unei patrule a Poliţiei Rutiere.

Indivizii s-au urcat repede în maşină şi au fugit, dar cu Poliţia pe urmele lor. Între timp, poliţiştii au cerut ajutoare prin staţie, iar în cele din urmă maşina a fost blocată pe strada Emil Gârleanu de forţele speciale ale Poliţiei şi Jandarmeriei. 

Arsenal de arme albeŞoferul maşinii şi un pasager au fost reţinuţi şi duşi la Poliţie pentru audieri. La percheziţia autoturismului s-au găsit mai multe arme albe: topoare, securi şi bâte. Anchetatorii au spus că au de-a face cu o reglare de conturi între două clanuri de rromi, care nu se află la primul incident.

Sorin Condurache a fost internat în Spitalul Judeţean Constanţa, având multiple escoriaţii la nivelul picioarelor şi al capului, însă medicii spun că starea lui este stabilă. La ora 17.00, cei doi suspecţi erau în continuare audiaţi de poliţiştii Secţiei 4.

8 boca arsenie  jpeg
Mihaela Borcea 9 jpg
FotoJet jpg
eticheta alimente jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
andreea tonciu 43 jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
image
image
image
image
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg