Constantin Enceanu cântă iar cu Mâţu Stoian!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au format un cuplu pe scenă timp de 20 de ani, dar anul trecut s-au certat şi au luat-o fiecare pe drumul lui, din cauza unei neînţelegeri legate de bani. Acum, după opt luni de pauză, Constantin Enceanu şi Petrică Mâţu Stoian nu-şi mai poartă duşmănie unul altuia şi au cântat din nou împreună, pe aceeaşi scenă.

Constantin Enceanu (49 de ani) şi Petrică Mâţu Stoian (53 de ani) formează din nou un cuplu muzical. Cei doi interpreţi de muzică populară au îngropat recent securea războiului. Ei au cântat din nou împreună după aproape opt luni, timp în care au fost certaţi. Evenimentul a avut loc pe scena Sălii Palatului, în cadrul unui spectacol de muzică populară care s-a desfăşurat săptămâna trecută. Se pare că cei doi au trecut peste momentele de anul trecut care le-a distrus prietenia. Ei au alcătuit un cuplu muzical de succes timp de 20 de ani, însă relaţia lor de prietenie a fost distrusă, conform unor bârfe, de la nişte bani.

Despre legătura lor strân-să se vorbea pe la colţuri, până în toamna anului trecut, când ei au pus punct şi colaborării artistice, dar şi prieteniei lor. Bârfele au mers mai departe, însă cei doi şi-au văzut fiecare de treabă şi şi-au urmat, separat, o carieră solo. Despre motivul despărţirii lor, presa a scris, la momentul respectiv, că cearta a pornit după o cântare pe care cei doi au susţinut-o într-o comună de lângă Curtea de Argeş. Se pare că Enceanu ar fi încasat şi onorariul colegului său, Mâţu şi, în loc să-i dea acestuia 1.200 de euro, i-ar fi dat numai 300 de lei. Enceanu a negat aceste lucruri, iar Mâţu s-a abţinut de la comentarii. Important este că acum cei doi au depăşit problemele.

„Noi ne-am lansat împreună, am cântat şi vom mai cânta împreună. Nu am fost certaţi, nimeni nu ne-a întrebat înainte de a scrie despre asta. Suntem oameni echilibraţi. S-au făcut foarte multe speculaţii. Costică nu mai scosese un album de trei ani şi am zis amândoi că e bine să ne separăm, să mai lanseze şi el ceva. Până la urmă, şi nouă ne-a plăcut să facem pe certaţii...", a declarat Petrică Mâţu Stoian, pentru Click!

Talisman s-a destrămat după zece ani

Alin Oprea şi Tavi Colen s-au certat şi ei din cauza unor probleme financiare, după ce au cântat ani de zile împreună în Talisman. După zece ani de existenţă, trupa s-a destrămat în anul 2005, iar cei doi solişti au hotărât să-şi continue cariera separat. Foştii componenţi ai grupului Talisman, Alin Oprea şi Tavi Colen, şi-au aruncat vorbe grele şi au scos la iveală detalii picante din trecutul lor. Deşi nu îşi mai vorbesc de opt ani, scandalul dintre Tavi Colen şi Alin Oprea este departe de a se fi încheiat. Cu toate că au trăit împreună ani glorioşi pe scenă, cei doi foşti parteneri de trupă se taxează unul pe altul ori de câte ori au ocazia.

simeon stalpnicul png

O-Zone s-a «spart» după numai doi ani şi jumătate

Gestul lui Dan Bălan, liderul trupei O-Zone, de a înregistra în 2005 varianta în limba engleză a piesei „Dragostea din tei", „Mai Ai Hee", împreună cu americanul Lucas Prata, fără ştirea colegilor lui, a dus la destrămarea formulei ce le-a adus celor trei basarabeni recunoaştere internaţională şi peste 1.500.000 € în buzunare. După doi ani şi cinci luni de la înfiinţare, neînţelegerile din trupa O-Zone au pus capac unei reţete muzicale de mare efect. Recent, declaraţiile lui Dan Bălan într-un documentar despre destrămarea formaţiei O-Zone l-a scos din sărite pe fostul membru al trupei, Arsenie Todiraş.

simeon stalpnicul png

Ion Dolănescu şi Maria Ciobanu s-au urât toată viaţa după despărţire

Regretatul artist Ion Dolănescu şi Maria Ciobanu au alcătuit un duet de mare succes în tinereţe. Cei doi artişti au făcut furori împreună în anii '70, când au cunoscut şi consacrarea în lumea muzicii populare. Succesul duetului lor (ca şi cel al Irinel Loghin cu Benone Sinulescu) a fost de neegalat. După câţiva ani de zile, în care au format un cuplu atât pe scenă, cât şi în viaţă, Ion Dolănescu şi Maria Ciobanu au încheiat colaborarea şi şi-au continuat carierele separat. În acel moment, nimeni nu a înţeles de ce, dar Ion Dolănescu s-a duşmănit cu Maria Ciobanu până s-a când stins din viaţă. Fiul lor, Ionuţ Dolănescu, a încercat să-i împace, la un moment dat, însă împăcarea a fost mai mult de ochii lumi.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
3 monica pop jpg jpeg
mormantul sfant 1 1200x800 jpg
FotoJet (17) jpg
FotoJet (14) jpg
rapa rosie  jpg
FotoJet (12) jpg
image
actualitate.net