Constantin Enceanu, despre boala Marioarei Murărescu: «Toată lumea s-a gândit că i-a recidivat cancerul»

Ultima actualizare:

Acesta a spus că starea de sănătate a doamnei Murărescu este mai bună acum şi că este convins că aceasta va depăşi problema de sănăatte cu care se confruntă.

"Doamna Murărescu este mai bine acum. Toată lumea s-a gândit că i-a recidivat cancerul, dar nu este aşa. A avut doar o problemă la coloană şi a trebuit să se opereze, să o rezolve", a declarat artistul.

Constantin Enceanu a mărturisit că Mărioara Murărescu i-a schimbat viaţa şi i-a ghidat întreaga carieră artistică, aşa cum a făcut cu multe vedete ale muzicii populare din România.

"Doamna Mărioara Murărescu şi-a lăsat amprenta asupra carierei muzicale a multor artişti din România. Nu cred că este vreun cântăreţ care să nu fi fost marcat de dânsa. Pentru mulţi dintre noi, a fost ca o mamă. Mie mi-a fost ca o mamă. De câte ori ne duceam la o emisiune, o sunam apoi şi o întrebam cum a fost. Şi dânsa ne spunea mereu „de ce te-ai strâmbat aşa?", ne sfătuia mereu şi ne atrăgea atenţia când greşeam. Când aveam spectacol şi era în sală, mă treceau toate transpiraţiile, aşa emoţii mari aveam. Am reuşit multe în muzica populară datorită sfaturilor pe care dânsa mi le-a dat de fiecare dată", a povestit cântăreţul.

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net