Constantin Enceanu, despre boala Marioarei Murărescu: «Toată lumea s-a gândit că i-a recidivat cancerul»

Ultima actualizare:

Acesta a spus că starea de sănătate a doamnei Murărescu este mai bună acum şi că este convins că aceasta va depăşi problema de sănăatte cu care se confruntă.

"Doamna Murărescu este mai bine acum. Toată lumea s-a gândit că i-a recidivat cancerul, dar nu este aşa. A avut doar o problemă la coloană şi a trebuit să se opereze, să o rezolve", a declarat artistul.

Constantin Enceanu a mărturisit că Mărioara Murărescu i-a schimbat viaţa şi i-a ghidat întreaga carieră artistică, aşa cum a făcut cu multe vedete ale muzicii populare din România.

"Doamna Mărioara Murărescu şi-a lăsat amprenta asupra carierei muzicale a multor artişti din România. Nu cred că este vreun cântăreţ care să nu fi fost marcat de dânsa. Pentru mulţi dintre noi, a fost ca o mamă. Mie mi-a fost ca o mamă. De câte ori ne duceam la o emisiune, o sunam apoi şi o întrebam cum a fost. Şi dânsa ne spunea mereu „de ce te-ai strâmbat aşa?", ne sfătuia mereu şi ne atrăgea atenţia când greşeam. Când aveam spectacol şi era în sală, mă treceau toate transpiraţiile, aşa emoţii mari aveam. Am reuşit multe în muzica populară datorită sfaturilor pe care dânsa mi le-a dat de fiecare dată", a povestit cântăreţul.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (17) jpg
FotoJet (14) jpg
rapa rosie  jpg
FotoJet (12) jpg
FotoJet (11) jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
field 6269947 1280 jpg
image
actualitate.net