Contrabandă cu ţigarete!

simeon stalpnicul png

Doi agenţi de la  Serviciul pentru Investigarea Fraudelor Braşov riscă ani grei de puşcărie.

Ei au fost surprinşi pe când transportau cu maşina personală mii de pachete de ţigări netimbrateClaudiu Fragă (35 ani) şi Marius Enăşoaie (26 de ani) , au fost arestaţi, duminică, pentru contrabandă.

Ei lucrau la Serviciul pentru Investigarea Fraudelor Braşov şi au fost reţinuţi în timp ce transportau cu maşina personală 5.503 pachete de ţigări netimbrate. Anchetatorii i-au luat în vizor pe cei doi poliţişti acum două luni când în locuinţa a doi bărbaţi, complici cu oamenii legii s-au găsit 6.870 de pachete de ţigări şi 318 pachete de cafea.

Poliţiştii au fost monitorizaţi, iar acum trei zile au fost reţinuţi. „Maşina se deplasa pe drumul naţional 11, dinspre Bacău spre Braşov. În autoturismul burduşit cu marfă de contrabandă se aflau doi agenţi de poliţie, soţia unuia dintre ei şi prietena celuilalt. În urma percheziţiei au fost găsite 5503 pachete de ţigări, fără timbru", a declarat comisar Paul Răvoiu, şeful Serviciului Anticorupţie de la Braşov.

Pe numele lor, Tribunalul Braşov a emis duminică seara mandate de arestare pentru 15 zile. Consoartele celor doi bărbaţi au primit interdicţia de a părăsi Braşovul.

"În astfel de cazuri, organele de anchetă au toleranţă zero. Cei doi nu activau de foarte mulţi ani în Poliţia Braşov şi îndepli­­neau funcţia de agenţi procedurali",Valentin Flucuş,comisar şef adjunct

"Maşina se deplasa pe Drumul Naţional 11, dinspre Bacău spre Braşov. În autoturism se aflau patru persoane, doi agenţi de poliţie, soţia unuia dintre ei şi prietena celuilalt", Paul Răvoiu,comisar

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
cub theo rose anghel damian png
cub gabriela marin denise pilafai png
Tiktok webp
kovacs istvan epa efe h 56708481 jpeg
image
image
image
image
cub kamara și Leon gif
5 vloggerita mimi in depresie 5 jpg jpeg
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg