Copii, haideți mâine la cursul de circulație rutieră!

Ultima actualizare:

    Peste 23.000 de copii au luat parte la acțiunea de anul trecut
Peste 23.000 de copii au luat parte la acțiunea de anul trecut

Pentru al treilea an consecutiv, Poliția Română în parteneriat cu un lanț de supermarketuri organizează cea mai amplă campanie de educație rutieră la nivel național. Astfel, mâine, de la ora 10.00, copiii cu vârste între 4 și 10 ani sunt așteptați la ora de circulație rutieră, ce va avea loc simultan în parcările tuturor magazinelor Lidl din țară.

Lecția de educație rutieră debutează printr-o secțiune teoretică, în care cei mici vor afla toate informațiile legate de semnele de circulație, dar și care sunt cele mai importante reguli de respectat atunci când doresc să traverseze. Apoi, ei vor fi invitați să aplice cele învățate, în cadrul unui orășel miniatural. Desigur, nu vor lipsi nici premiile, oferite tuturor micilor participanți.

„Siguranța rutieră și salvarea de vieți reprezintă priorități ale Poliției Române. Ne-am implicat activ în această campanie și susținem toate inițiativele ce contribuie la prevenirea accidentelor rutiere. La fel ca și în anii trecuți, în cadrul orelor de circulație îi vom învăța pe cei mici că atenția sporită și cunoașterea îndeaproape a regulilor de circulație salvează vieți,” declară comisar șef de poliție, Florentin Brăcea, Director al Direcției Rutiere din cadrul Poliției Române. La ediția din 2014 a proiectului „Verde la educație pentru circulație” au luat parte peste 23.000 de copii, ce și-au însușit informații esențiale despre cum pot deveni pietoni responsabili.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net