Copiii miliardarului nu o plac pe Marina Almăşan?

simeon stalpnicul png

I-au dus în vacanţă la Paris, le-au făcut toate poftele cu gândul că se vor împrieteni. Nici vorbă, însă, de aşa ceva! Click! a aflat că Georgiana (14 ani) şi Andrei (12 ani), copiii lui Georgică Cornu nu o prea plac pe Marina Almăşan, dar nici pe Victoraş (15 ani) fiul acesteia, deşi au petrecut împreună mai bine de o săptămână.

Vacanţa la Paris şi Paştele petrecut la părinţii miliardarului nu i-a unit pe cei cinci. Ba, dimpotrivă! Copiii lui Georgică au avut mereu de comentat la adresa amantei tatălui lor, care, deşi s-a străduit să pară o femeie bună, nu a reuşit să ajungă la sufletul micuţilor.

Aceştia au fost tot timpul cu gândul la mama lor, părăsită de miliardar pentru Marina. Nici pe Victoraş, fiul vedetei tv, nu l-au agreat. „Georgiana cu băiatul doamnei Almăşan nu se suportă. S-au certat, iar în ziua de Paşte l-a lăsat în casă şi a plecat cu fratele ei la horă în sat. Victoraş a rămas cu Marina şi cu Georgică, care nici ei nu au scos capul din bătătură. Probabil că cei doi copii simt că tatăl este mai atent acum cu noua lui familie", ne-au spus vecinii părinţilor miliardarului, din satul mehedinţean Gornoviţa, acolo unde amanţii au petrecut Paştele.

Luni, în a doua zi de Înviere, Georgică a adus-o pe Marina şi pe băiatul acesteia la Bucureşti, în timp ce copiii lui au rămas la bunici. Surse din rândul angajaţilor lui Cornu ne-au spus că Georgiana i-a interzis tatălui ei să o aducă pe Marina în vila de la Timişoara.

„Să nu o prind p-asta în casa mea că pleacă cu părul în valiză", i-ar fi strigat fetiţa tatălui ei, care se pare că îşi doreşte să o aducă pe vedeta tv la moşia sa din Ghirod. Fetiţa locuieşte acolo cu miliardarul de trei ani, la doar câteva sute de metri de casa mamei ei.

Soţia lui Cornu: «Din cauza Marinei n-am mai fost de Paşte la socri»

Paştele nu a mai fost pentru ea ca în alţi ani. Dacă până acum îl petrecea în familie, alături de soţ şi de copii, la Mehedinţi, acum a trebuit să-şi facă alte planuri.

„An de an mergeam cu toţii la socrii mei, însă, de data m-am dus de Paşte la părinţi, la Caransebeş", ne-a spus rezervată Oana Maria Cornu. Locul ei a fost luat anul acesta de Marina Almăşan, care a fost dusă de Georgică de Paşte la casa părintească din Mehedinţi. Oana Maria este în divorţ de Georgică, după ce a aflat de aventura soţului cu Marina. Cei doi au primul termen la judecătorie pe 17 mai.

Mai citeşte:

Marina Almăşan: «Imoralităţi a făcut Victor în ultimii ani, dar i-am promis că nu voi vorbi despre asta!»

Marina Almăşan şi iubitul milionar, de la Paris direct în Mehedinţi, de Paşte - FOTO

George Cornu, iubitul Marinei Almăşan, cu energiile încărcate: «Fraierii sunt soţii noştrii»

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
niculina stoican   facebook jpg
img (3) jpg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
Xavi jpeg
maria burlacu jpg
image
image
image
image
foto facebook opera din iasi jpg
grasime corporala
Mig 21 LanceR Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
Angajaţii de la vulcanizare au deja primii  clienţi, dar se pregătesc de valul ce urmează  jpeg
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg