Corina Caragea și Raluca Arvat au pregătit Rațele Sportive pentru cursa de pe Dâmboviţa

Ultima actualizare:

    Corina Caragea şi răţuşca ei
Corina Caragea şi răţuşca ei

Prezentatoarele Știrilor Protv din Sport, Corina Caragea și Raluca Arvat și-au unit forțele pentru „Cursa Profm de Rațe pe Dâmbovița.

Rațele sportive sînt pregătite, a Corinei are și vestimentație de vară, mai ales că la 12:00 cînd va începe cursa afară va fi foarte cald.

„Nu va lăsați înșelați de aparențe, este cochetă cu costum de baie și pălărie, dar merge pe plajă la mare doar că să se antreneze. Va spun de pe acum că este o înotătoare desăvârşită", spune Corina. Raluca în schimb a aranjat rată după chipul și asemănarea unui campion:

Raluca 2
Raluca 2

„Raţuşca mea abia așteaptă cursă din 8 iulie, am îmbrăcat-o în echipamentul celui mai rapid om de pe pământ, jamaicanul Usain Bolt, supranumit „Omul-fulger", recordman mondial în probă de atletism 100 de metri. Campion olimpic și mondial, Bolt și-a doborât de mai multe ori propriul record, ultimul fiind 9.58 secunde.

De asta i-am și trecut timpul pe coadă Ratzustei-fulger și i-am desenat și fulgerul pe piept, să știe toți adversarii cine e și să se teamă. Pentru că ea va fi câștigătoarea!!!", spune Raluca.

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net