Cornelia Rednic: «Dacă îmi zicea Lupu că sunt prea grasă, slăbeam cu mult înainte»

Ultima actualizare:

    Lupu şi Cornelia Rednic
Lupu şi Cornelia Rednic

Cornelia Rednic a ales să slăbească sănătos, chiar dacă a mărturisit că i-a fost foarte greu în lupta cu kilogramele în plus.

Nu este prima oară când Cornelia se pune pe slăbit. A trecut în 1998 printr-o dietă severă. A slăbit 33 de kilograme prin înfometare, iar preţul pe care l-a plătit atunci a fost destul de mare. Şi-a dat metabolismul peste cap, se simţea slăbită şi lipsită de energie.

„Dacă îmi zicea Lupu că sunt prea grasă, slăbeam cu mult înainte, dar nu mi-a zis şi mă enerva lucrul ăsta... Femeile sunt frumoase şi grase. Dacă vrem noi să fim ma slăbuţe, ca să ne simţim bine, asta e. Nu fac lucrul ăsta pentru imagine. Vreau să mă simt eu bine”, a declarat Cornelia Rednic , pentru emisiunea „Poveştiri adevărate”, de la Acasă TV.

Acum, cântăreaţa a optat pentru un regim de viaţa echilibrat şi sănătos. Mănâncă de cinci ori pe zi, aleargă cel puţin şapte kilometri pe săptămâna şi a reuşit sa dea jos opt kilograme în trei luni.

simeon stalpnicul png

Cornelia Rednic recunoaşte ca nu a fost niciodată slabă şi nici nu îşi doreşte să arate ca manechinele de pe podium. E mulţumită de cum este azi şi se bucură ca a găsit, în sfârşit, o dieta care ii mai permite sa guste caţe puţin din orice bunătate care îi face cu ochiul.

„La micul dejun mâncam biscuiţi din fibre sau brânză de vacă sau pâine neagră cu dulceaţă dietetică. La ora 10, o gustare: un măr sau un suc de fructe. Între 1 şi 2 aveam prânzul, unde mâncam o salată sau peşte, nimic prăjit în ulei. La ora 5 mai aveam o gustare, tot un suc de fructe sau mere sau kiwi. La ora 19 aveam cina, fibre cu iaurt. Aveam 5, chiar 6 mese pe zi. Ideea era să mănânc la câteva ore şi nimic între mese”, a povestit Cornelia.

Citeşte şi:

Soţii Rednic, acuzaţi fără să ştie că l-au înşelat pe un român din Franţa

Cornelia Rednic, «hărţuită» de ziua ei

Lupu Rednic intră la dietă: «Adio, slănină cu ceapă»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Alina Maria de Roumanie si Nicolae al Romaniei la Iacob Foundation   Instagram (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
comunicare pixabay jpg
bar james bond the 007 jpg
image png
printesa theodora grecia matthew kumar nunta gettyimages jpg
centrala jpeg
vin rosu jpg
image png
BeFunky collage (34) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net