COSMOTE trimite 7 petrecăreți la cea mai tare petrecere MTV din sudul Europei

Ultima actualizare:

    La «Liberty Parade» au fost 65.000 de petrecăreţi (fotografii: Florin Gheorghe)
La «Liberty Parade» au fost 65.000 de petrecăreţi (fotografii: Florin Gheorghe)

Poţi să fii şi tu unul dintre cei 50.000 de participanţi la cea mai tare petrecere dance în aer liber din sudul Europei, Isle of MTV, care are loc pe insula Malta, pe 25 iunie, în Fossos Square din La Valetta. Cazare de lux, plajă, soare şi distracţie cât cuprinde!

Este foarte uşor să ajungi în Malta, unde te vom rasfăța și te vom lăsa cu gura cascată la cea mai tare experiență a verii. Trebuie doar să utilizezi o cartelă de telefonie mobilă MTV Mobile powered by COSMOTE şi să activezi extraopţiunea MTV 7x.

Apoi te înscrii la concursul Thumbs Up for Malta, accesibil la http://iomtv.mtvmobile.ro, şi poţi câştiga unul dintre cele 7 bilete VIP, cu toate costurile incluse, la Isle of Malta: o excursie all-inclusive de 3 zile, cu cazare de lux şi transport asigurate.

În afară de cei 7 norocoși ce vor pleca în Malta, toţi participanţii la acest concurs vor avea de câştigat. Extraopţiunea MTV 7x, disponibilă la Cartela MTV Mobile powered by COSMOTE, aduce acces la divertisment de calitate și metode interesante de a-ţi petrece timpul liber.

Petrecere Cosmote
Petrecere Cosmote

Pentru doar 5 euro credit, ai acces nelimitat şi gratuit la o sursă importantă de divertisment, aplicația MTV Under the Thumb, și promoțional trafic de date gratuit pentru streaming-ul conținutului video din aplicație ce oferă 500 de ore de Video on Demand pentru cele mai tari producții MTV (precum Jackass, Pimp My Ride, South Park, Cribs, Geordie Shore, Catfish, Awkward, Ridiculousness și multe altele).În plus, ai acces şi la 2 canale TV, MTV Hits și MTV Dance, ca să ai toate noutățile muzicale oricând alături de tine. Accesul în aplicație se face pe bază de cont care oferă posibilitatea de a naviga prin conținutul disponibil. MTV Under The Thumb este disponibilă în App Store și Google Play Store.

Cât despre comunicare, extraopțiunea MTV 7x oferă minute și SMS-uri nelimitate cu ceilalți utilizatori ai Cartelei MTV Mobile, 120 minute naționale/internaționale sau SMS-uri naționale, 2.000 de minute și SMS-uri către COSMOTE și Romtelecom și 350 MB trafic de date. Minutele internaționale pot fi utilizate către rețele fixe și mobile din Statele Unite ale Americii, Canada și Israel și rețele fixe din Uniunea Europeană.Dacă ai nevoie de mai multe beneficii pentru a comunica cu cei dragi, poți alege unul dintre cele 3 On-Top-uri, sau pe toate, fiecare disponibil pentru 1 euro credit. Poți opta între On Top 120, ce oferă 120 minute naționale/internaționale sau SMS-uri naționale, On Top 2000, cu 2.000 minute/SMS-uri către COSMOTE sau minute către Romtelecom, și On Top 350, cu 350 MB trafic de date, în funcție de nevoile tale.

Oferta promoțională este disponibilă până pe 30 iunie 2014. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cosmote.ro şi www.mtvmobile.ro.

image
image
image
image
image
image
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net