Costea, pe gazon după 215 zile!

simeon stalpnicul png

Florin Costea a jucat 65 de minute pentru echipa a doua a Ştiinţei, într-un meci din penultima etapă a primei ligi judeţene, câştigat de alb-albaştrii, scor 1-0, cu echipa Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“.

Atacantul oltean revenit pe gazon după şapte luni a jucat prudent, evitând contactele cu adversarii, dar a găsit şi înţelegere din partea acestora. Juniorii de la „Gică Popescu" au primit indicaţii clare de pe margine să nu-l „deranjeze" pe Costea.

„Încet la Florin, nu-l loviţi, mare grijă cu el", le-a strigat Nicolae Zamfir jucătorilor Şcolii pe care o conduce. „Briliantul" Craiovei a avut trei şuturi la poartă, o acţiune personală încheiată cu centrare, a dat câteva pase bune şi cam atât.

„Am zis să mai am un meci de pregătire în picioare după accidentare şi mi-a fost de mare ajutor. Sper ca în câteva săptămâni să revin în Liga I", a precizat Florin Costea, urmărit în prima repriză şi de Victor Piţurcă. Costea mai evoluase 25 de minute săptămâna trecută, într-un amical cu FC Caracal.

Continuă relaţia cu Ada Nechita

Dacă în plan profesional lucrurile nu sunt puse încă la punct pentru Costea, jucătorului oltean îi merge foarte bine în viaţa particulară. El se iubeşte de aproape un an de zile cu handbalista Ada Nechita şi e nelipsit de la meciurile pe care Oltchim le susţine în propria sală din Campionat sau Liga Campionilor.

simeon stalpnicul png
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
Anamaria Prodan
culori brazi 2022
Ivana Knoll FOTO Instagram png
infidelitate 0 jpeg
pele gettyimages 841963610 jpeg
triunghiul mortii cinemagia  jpeg
brad de craciun pe masina de vanzare cumparat foto shutterstock 815989 jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Anamaria Prodan
masina cu lemne furate din padure jpeg