Costi Ioniţă a dezvăluit regimul de viaţă care l-a ajutat să dea jos 14 kilograme

15 aprilie 2013

Cântăreţul a povestit ce anume l-a făcut să ia decizia de a slăbi. "Acum un an şi jumătate am avut o durere pe spate, care se prelungea pe picior. Sindrom de coadă de cal, aşa se numeşte. Mi-am făcut un RMN şi un medic foarte bun mi-a spus că este un început de hernie", a declarat Costi.

Artistul a mărturisit că doctorul a fost cel care i-a indicat să urmeze un regim alimentar, bazat pe vegetale. "Dânsul mi-a recomandat să slăbesc. Mi-a spus că voi mânca un măr, o pară, o verdeaţă şi tot aşa. Mi-a deschis mintea şi am zis că trebuie să schimb ceva în viaţa mea", a spus acesta.

Costi a ales să renunţe definitiv la carne şi mărturiseşte că se simte foarte bine de când nu a mai mâncat produse de acest tip. "Am devenit vegetarian. Cele mai importante animale de pe pământul ăsta, cele mai puternice, sunt ierbivore", a povestit cântăreţul. "Înainte, analizele mele medicale erau praf, acum sunt un exemplu fiziologic", a completat acesta.

În plus, pentru a se menţine în formă, artistul aleagră în aer liber ori de câte ori are ocazia şi practică yoga. "Eu nu alerg în sală, ci doar afară. Indiferent de vreme, dacă vreau să alerg, alerg afară şi atât. În parc. Fac şi yoga, ca o formă de gimnastică, de câte ori am timp", a recunoscut Costi.

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
kate middleton si printul william foto profimedia 11 jpeg
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png