Costi Ioniţă a dezvăluit regimul de viaţă care l-a ajutat să dea jos 14 kilograme

Ultima actualizare:

Cântăreţul a povestit ce anume l-a făcut să ia decizia de a slăbi. "Acum un an şi jumătate am avut o durere pe spate, care se prelungea pe picior. Sindrom de coadă de cal, aşa se numeşte. Mi-am făcut un RMN şi un medic foarte bun mi-a spus că este un început de hernie", a declarat Costi.

Artistul a mărturisit că doctorul a fost cel care i-a indicat să urmeze un regim alimentar, bazat pe vegetale. "Dânsul mi-a recomandat să slăbesc. Mi-a spus că voi mânca un măr, o pară, o verdeaţă şi tot aşa. Mi-a deschis mintea şi am zis că trebuie să schimb ceva în viaţa mea", a spus acesta.

Costi a ales să renunţe definitiv la carne şi mărturiseşte că se simte foarte bine de când nu a mai mâncat produse de acest tip. "Am devenit vegetarian. Cele mai importante animale de pe pământul ăsta, cele mai puternice, sunt ierbivore", a povestit cântăreţul. "Înainte, analizele mele medicale erau praf, acum sunt un exemplu fiziologic", a completat acesta.

În plus, pentru a se menţine în formă, artistul aleagră în aer liber ori de câte ori are ocazia şi practică yoga. "Eu nu alerg în sală, ci doar afară. Indiferent de vreme, dacă vreau să alerg, alerg afară şi atât. În parc. Fac şi yoga, ca o formă de gimnastică, de câte ori am timp", a recunoscut Costi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
canapea accesorii jpeg
injunghiat pixabay jpg
cel mai tanar pictor jpg
cirese jpg
jucarii jucarie adobestock jpg
craiova istock jpg
airbus a350 qatar airways
calculator-taxe-formular-anaf-fisc-impozit
image
actualitate.net
image
actualitate.net