Costi Ioniţă a dezvăluit regimul de viaţă care l-a ajutat să dea jos 14 kilograme

Cântăreţul a povestit ce anume l-a făcut să ia decizia de a slăbi. "Acum un an şi jumătate am avut o durere pe spate, care se prelungea pe picior. Sindrom de coadă de cal, aşa se numeşte. Mi-am făcut un RMN şi un medic foarte bun mi-a spus că este un început de hernie", a declarat Costi.

Artistul a mărturisit că doctorul a fost cel care i-a indicat să urmeze un regim alimentar, bazat pe vegetale. "Dânsul mi-a recomandat să slăbesc. Mi-a spus că voi mânca un măr, o pară, o verdeaţă şi tot aşa. Mi-a deschis mintea şi am zis că trebuie să schimb ceva în viaţa mea", a spus acesta.

Costi a ales să renunţe definitiv la carne şi mărturiseşte că se simte foarte bine de când nu a mai mâncat produse de acest tip. "Am devenit vegetarian. Cele mai importante animale de pe pământul ăsta, cele mai puternice, sunt ierbivore", a povestit cântăreţul. "Înainte, analizele mele medicale erau praf, acum sunt un exemplu fiziologic", a completat acesta.

În plus, pentru a se menţine în formă, artistul aleagră în aer liber ori de câte ori are ocazia şi practică yoga. "Eu nu alerg în sală, ci doar afară. Indiferent de vreme, dacă vreau să alerg, alerg afară şi atât. În parc. Fac şi yoga, ca o formă de gimnastică, de câte ori am timp", a recunoscut Costi.

image png
image png
card ajutor jpg
trans bhutan cnn
printul paul 1 jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ILUSTRATIE BENZINA 05 002 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
printul paul 1 jpeg
bani in portofel jpeg
inquam photo bucuresti  urmari  cod galben furtuna 92793 jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs