Cove: «Am slăbit 13 kg cu cinci mese pe zi!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Gabriel Coveşeanu, alias „Cove", s-a chinuit patru ani ca să ajungă la greutatea dorită şi a făcut sacrificii în acest sens. Prezentatorul tv a dat jos 13 kg cu un regim în care nu s-a înfometat, ci a mâncat de cinci ori pe zi.

Gabriel Coveşeanu (37 de ani) a vrut să pară cu zece ani mai tânăr şi iată că a reuşit. A ţinut dietă, a făcut sport, şi-a schimbat look-ul şi acum se simte foarte bine în pielea lui.

Cove era complexat pentru că, în urmă cu patru ani, începuse să se îngraşe foarte tare. În momentul în care s-a urcat pe cântar şi a văzut că mai are puţin şi atinge suta de kilograme, prezentatorul a intrat în panică.

A consultat imediat un nutriţionist, crezând că, în maximum trei luni, va arăta aşa cum a visat. Ei bine, iată că, de-abia după patru ani de sacrificii, Cove a ajuns la rezultatul dorit şi are cu 13 kg mai puţin.

"În 2008 aveam 90 kg, acum am ajuns undeva la 77-78 de kg. Într-adevăr, a fost o perioadă în care am dat jos 16 kg în două luni, dar după, greutatea mea a oscilat. Am slăbit cu un regim sănătos recomandat de un nutriţionist. Aveam patru mese pe zi şi o gustare care trebuie neapărat să fie un fruct. Într-o zi masa conţinea carne, în ziua următoare nu. În momentul în care aveam nevoie de dulce mâncam o bucăţică de ciocolată, dar după aceea trei zile uitam de dulciuri. Fac şi sport, joc tenis şi fotbal. Am slăbit ca să mă simt bine. Acum pot să mănânc şi un tort pe zi, dar apoi, o perioadă destul de lungă, nu mai mănânc dulce", a declarat Cove pentru Click! De astăzi, Cove va prezenta emisiunea "Mireasa 90 60 90" la Kanal D, de la 20.30.

Dieta minune

 * 5 mese pe zi din care una era obligatoriu un fruct * carne - o zi da, una nu  * salate - zilnic * dulce - o zi, la o masă şi o cantitate foarte mică, după trei zile fără dulce * mănânci des, puţin şi la ore fixe

Mihai Morar, mai uşor cu 12 kilograme

Mihai Morar e mai slab cu 12 kg faţă de acum cinci ani. Vedeta tv susţine că a slăbit pentru că a muncit foarte mult. "Da, am slăbit 12 kg. S-au întâmplat multe în aceşti cinci ani, am început marele proiect de la Antena2, Răi, da' buni, am continuat cu Radio Zu, cu X Factor. Între timp am devenit şi tată! ", declară Morar.

simeon stalpnicul png

Geanina Varga, dietă cu supă de roşii

Ori de câte ori i se pare că a pus pe ea două-trei kilograme, Geanina Varga îi cere sfatul prietenei sale, antrenoarea de sport Cori Grămescu. Regimul pe care îl urmează acum Geanina include un ingredient care te scapă miraculos de surplusul de greutate: supa de roşii.

simeon stalpnicul png

Minodora a dat jos 15 kilograme

Minodora a reuşit să slăbească destul de multe kilograme, însă nu spune stop . Solista vrea să ajungă la greutatea de 70 de kilograme. "Am slăbit peste 15 kg. Trebuie să mai dau jos încă 10 kg. Nu-mi vine să cred. Sunt mai fericită că se vede că am slăbit. Toţi mă felicită. În costum de baie n-o să apar niciodată", a declarat Minodora la Happy Hour (Pro TV).

simeon stalpnicul png

Costi Ioniţă e vegetarian

Costi Ioniţă (34 de ani) a vrut să mai slăbească şi a devenit adeptul unei diete din care a eliminat complet carnea. Acum el este vegetarian. În plus, acesta face şi Yoga: "Alerg, fac Yoga în fiecare zi şi mănânc sănătos. Sunt vegetarian, am în meniu doar salate proaspete, legume şi fructe".

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lapte pixabay jpg
Haan PalcuChang colaj instagram jpg
planta ciocolata jpeg
descoperire1 jpg
inundatii galati facebook jpg
Rugaciune jpg
Clanul sicilienilor
cicoarea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net