Cristi Nistor: «Mănânc ce mi-e poftă, când mi-e poftă»

simeon stalpnicul png

Ştie doar că la prânz mănâncă o supă sau o ciorbă undeva, la un restaurant. În rest, totul e la liber pentru Cristi Nistor, în ceea ce priveşte alimentaţia. Mănâncă fix ce are poftă, când are poftă.

Dacă mulţi dintre noi ţinem diete peste diete, avem un ritual pentru masa de dimineaţă, nu mâncăm seara sau stam să ne uităm pe etichetele produselor, atunci când le cumpărăm, pentru Cristi Nistor, fostul concurent de la „Vocea României", nu există niciun fel de regulă la acest capitol.

simeon stalpnicul png

El ştie doar că mănâncă atunci când îi e foame şi alege din meniu exact ce are poftă. „Nu urmăresc o cură anume şi pot spune că am o alimentaţie variată, în funcţie de pofte. Pot să mănânc la orice oră din zi sau din noapte că nu mă îngraş. În ceea ce priveşte cantitatea, am momente în care nu pot da gata o ciorbă şi momente în care mănânc o ciorbă de fasole în pâine şi o pizza. Practic, mă redescopăr în fiecare zi", spune, râzând, cântăreţul.

Ca orice tânăr burlac şi fără obligaţii, nu se omoară cu gătitul. „Îmi place să gătesc, dar nu singur. Prin urmare, nu prea gătesc. Mănânc mai mult în oraş, la restaurante sau fast-food-uri". Astfel, frigiderul lui de acasă e mai mult gol. Îl ţine în priză, totuşi, pentru o cutie de lapte şi nişte ouă şi iaurturi. Cine ştie, poate are timp să mănânce dimineaţa şi... să fie acolo. Stilul acesta alimentar se potriveşte perfect cu viaţa lui de zi cu zi - niciodată nu ştie cât va fi de agitat, de aglomerat şi pe unde îl vor purta paşii în ziua respectivă. Totul este o surpriză.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
visarion alexa
Georgia Meloni FOTO Profimedia
Hunedoara Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (14) jpg
image
image
image
image
Rumeysa Gelgi este cea mai înaltă femeie din lume jpg
Criminal Gheorghe Dinca politisti FOTO INQUAM Photos Bogdan Danescu (4) jpg
Nudiștii au facut baie în Marea Nordului jpg
visarion alexa
Hunedoara Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (18) jpg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg