Crudu are liber la alcool!

Ultima actualizare:

    Pe cât era de veselă când mergea  în cluburi şi mai servea un păhărel,  pe atât de irascibilă a fost Daniela  pe perioada tratamentului (FOTO: SEVER GHEORGHE)
Pe cât era de veselă când mergea în cluburi şi mai servea un păhărel, pe atât de irascibilă a fost Daniela pe perioada tratamentului (FOTO: SEVER GHEORGHE)

Veselie mare pe capul asistentei lui Dan Capatos! A scăpat de problemele de sănătate, evident, în urma unui tratament medicamentos care s-a întins pe o perioadă de trei luni! Daniela Crudu este în culmea fericirii pentru că, după săptămâni lungi de chin, acum poate bea câte un şpriţ. Medicii au asigurat-o că e sănătoasă tun.

În toamna anului trecut, Daniela Crudu se pricopsise cu grave probleme cu glanda tiroidă. Pe atunci, medicii i-au prescris un tratament medicamentos destul de dur şi i-au interzis consumul de băuturi alcoolice, cafea sau ciocolată.

Lipsa din dietă a cafelei sau a ciocolatei n-ar fi fost chiar o problemă pentru asistenta tv, însă lipsa alcoolului, da, căci Cruduţa nu este omul care să meargă în club şi să se „întreţină" o noapte întreagă cu apă plată sau răcoritoare.

Ei bine, acum interdicţia i s-a ridicat, deaoarece Daniela a terminat tratamentul prescris de medici, a făcut şi analizele, care i-au ieşit neaşteptat de bine, şi, după cum susţin prietenii din anturajul ei, are liber la consumul de alcool.

„A ţinut timp de trei luni tratament pentru glanda tiroidă, dar acum a fost la medic şi i-a spus că nu mai are nici o problemă. Poate să bea, să mănânce fără restricţii. În perioada în care a ţinut tratamentul, nici în cluburi nu mai mergea, decât foarte rar. Acum poate să meargă, dar n-o prea face. Stă mai mult cu iubitul ei, Costea, şi în cluburi nu ies", ne-au declarat surse din anturajul brunetei.

Oricum, Cruduţa va fi nevoită să meargă la control, să nu treacă mai mult de şase luni de la ultimele investigaţii. Cu toate că este în culmea fericirii pentru că analizele au ieşit foarte bune, medicii îi recomandă să fie foarte atentă pentru că, cu glanda tiroidă nu e de joacă.

„Depinde ce probleme are cu glanda tiroidă. Hipertiroidienii nu au voie deloc să consume alcool, pentru că această boală recidivează. Alcoolul nu e recomandat la cei bolnavi cu glanda, însă depinde foarte mult şi ce boală are, ce probleme sunt. Tratamentul diferă de la caz la caz", ne-a declarat medicul endocrinolog Anton Mihaela Cristina, de la Spitalul Judeţean Bacău.

N-a mai pus gura pe băutură, de anul trecut

Înainte de a afla de la medici că are probleme cu glanda tiroidă, nu era weekend în care asistenta lui Capatos să nu piardă nopţile prin baruri şi cluburi.

simeon stalpnicul png

Când doctorii i-au prescris tratamentul pentru tiroidă, anul trecut, şi i-au zis că nu are voie să consume alcool, Cruduţa n-a primit cu braţele deschise această veste. Timp de câteva luni, la petreceri, bruneta şi-a lăsat prietenii cu ochii în soare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net