Crudu , nu ai voie cu câinele la volan!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Daniela Crudu are grijă de căţeluşul ei rasa chiuaua ca de ochii din cap. Asemeni starurilor internaţionale, vedeta l-a transformat pe Dimi într-un accesoriu, luându-l cu ea peste tot, atât la emisiune, cât şi la coafor.

Asistenta matinalului de la Antena 1 a trecut prin mari emoţii cu Dimi, în urmă cu două săptămâni, când a făcut vizite zilnice la veterinar, pentru a-i salva viaţa. Imediat ce căţeluşul din rasa chiuaua a scăpat de perfuzii, Daniela nici că-l mai scapă din ochi, astfel că a început să-l ia chiar şi la emisiune.

Vezi pe unde l-a plimbat Crudu pe Dimi!

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe brunetă vineri, când a plecat de la studiourile Antena 1 şi nu s-a îndurat să-l lase pe Dimi din braţe nici măcar la volan.

L-a luat la salon

simeon stalpnicul png

Deşi a riscat o amendă usturătoare, este interzis să conduci cu un animal în braţe, Crudu s-a arătat nepăsătoare în faţa legii.

Cu o mână pe volan şi cu una pe câine, vedeta a făcut slalom printre maşini până ce a ajuns la un salon de înfrumuseţare din zona Mall Vitan.

Aşa cum era de aşteptat, Daniela nu s-a îndurat să-l lase pe Dimi singur, l-a luat cu ea şi, culmea, l-a ţinut în braţe chiar şi pe scaunul de la coafor.

simeon stalpnicul png

A condus cu câinele în braţe

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
atac cutit jpeg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
decoratiuni feng shui shutterstock 1868255917 jpg
pompieri incendiu jpeg
Pensii 2022  Vesti bune pentru pensionarii din Romania cat vor creste pensiile de la 1 ianuarie webp
hrana pisici shutterstock jpg
permis de conducere freepik jpg
image
actualitate.net