Cu acest cuţit l-a măcelărit Giani pe Petre Garoafă

Cuţitul de bucătărie a fost găsit după ce poliţiştii au scotocit, zile în şir, la groapa de gunoi a oraşului Cernavodă, acolo unde lucrătorii de la salubritate au spus că au dus gunoiul adunat de pe străzile din oraş.

"Doar după arestarea lui Giani au apărut şi primele probe materiale în acest caz. Este vorba de mănuşile pe care acesta le-a folosit", a declarat Matei Dragomir, procurorul de caz.

"Avem indicii că acesta este unul dintre cele două cuţite. Din nefericire nu mai pot fi prelevate probe ADN pentru că arma a stat cinci - şase zile în groapa de gunoi a oraşului, iar acestea s-au deteriorat", a mai spus procurorul de caz.

Totuşi, criminaliştii vor încerca să ridice amprente de pe lama şi tocul armei. Anchetatorii au avut alte elemente care i-au ajutat la identificare: cuţitul este identic cu cele folosite de familia Garoafă şi găsite în sertarul pentru veselă.

Acesta a fost a fost smuls din mâna lui Petre Garoafă şi înfipt de 30 de ori în corpul bătrânului. "Am urcat sus şi a apărut bătrâna. M-a văzut plin de sânge, având cuţitul în mână şi a ţipat: "Ce ai făcut, nenorocitule?". Pentru că veneam spre ea a luat un cuţit din sertar, unul mai mic şi a încercat să mă lovească. Atunci i-am luat cuţitul din mână şi i l-am înfipt în gât o singură dată. Am continuat loviturile cu celălalt cuţit", a declarat Giani procurorilor. Fiecare dintre victime a primit câte 25-30 lovituri aplicate în special în zona gâtului, în partea dreaptă.

Anchetatorii au spus că la audieri, au văzut urme de sânge pe bocancii lui Giani Deli-Iorga şi au devenit suspicioşi. L-au interogat timp de câteva ore, până când Giani şi-a recunoscut crimele.

Giani Deli-Iorga, la vederea cuţitului

"Cred că acesta este cuţitul pe care i l-am înfipt în gât Elenei Garoafă, dar nu sunt sigur"

 "Pur şi simplu nu mi se oprea mâna când îi înjunghiam"

 "Când am încercat să ascund cadavrele, m-am împiedicat cu femeia în braţe, am lovit-o cu capul de prag"

"După ce am ascuns cadavrele, nu am putut fugi din casă pentru că erau nişte oameni în curte care curăţau zăpada"

 "A venit Poliţia să îi anunţe pe soţii Garoafă că fiica lor a murit, dar nu le-am deschis. Apoi a venit un reprezentant al Protecţiei Copilului care a deschis uşa casei, a văzut soba aprinsă şi a plecat. Eu eram ascuns după uşă"

zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
cub andrele png
vouchere pentru energie electrica jpg
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
Buzau 1 jpg
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
infidelitate jpeg
parlamentul european profimedia  jpg
image
image
image
image
image
image
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif