Culme judiciară! O lipitoare a rezolvat un caz de jaf armat

20 octombrie 2009

Lipitoarea - au precizat autorităţile - fusese găsită lângă un seif, la casa unei femei în vârstă din Tasmania, după un jaf armat comis în 2001.

'A fost singura dovadă găsită şi, în contextul în care nici victima şi nici poliţiştii nu prezentau urme de muşcături, am ajuns la concluzia că fusese pe corpul atacatorului', a declarat unul dintre detectivi.

Poliţia a prelevat mostre de sânge din lipitoare, pentru analize ADN, în urma cărora s-a constatat că rezultatele sunt identice cu cele ale unui bărbat arestat în 2008 pentru posesie de droguri.

'A fost cea mai bizară metodă de găsire a unui vinovat. N-am mai auzit de cazuri similare în lume', a precizat detectivul.

Bărbatul arestat, Peter Alec Cannon (54 de ani), a pledat vinovat, recunoscând că el a fost cel care a jefuit-o pe femeie de 550 de dolari.

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png
elon musk met gala 2022