Cum nu am reuşit să fac bani pe net

Un candidat ideal care să facă bani pe net este acela căruia nu-i place „să umble la interviuri" şi să dea de „şefi urâcioşi". Este genul care vrea să fie „liber în graficul de muncă", dar să aibă un salariu „stabil şi bun".

Mai mult, unei astfel de persoane îi place să lucreze de acasă, fără ca veniturile să-i fie afectate. Dacă acest scurt profil ţi se potriveşte ca o mănuşă, eşti persoana potrivită.

Acestea sunt principalele aptitudini cerute de „postacii" care aruncă pe site-uri anunţuri cu „Vrei să faci bani pe net?". Ca să nu pară o „şmecherie", aceştia înfierează în anunţurile lor ţepele şi practicile neortodoxe întâlnite pe internet şi garantează cinste şi onoare: „Niciun fel de înşelătorie, sponsorizare de început sau taxă de start în afaceri".

Competenţe

„Ai nevoie de internet şi de un calculator conectat la reţea şi un minimum de cunoştinţe în accesări de site-uri online... Restul depinde doar de tine şi de cât de multă stăruinţă îţi dai. Lucrul e mai mult legat cu căsuţa de e-mail." Cam aşa suna un anunţ de pe forumul ziarului „Adevărul".

Mai departe, eventualii candidaţi sunt încredinţaţi de succesul în afaceri pe net: „Îţi ofer şansa să câştigi sume substanţiale de bani din confortul casei tale. Tot ce trebuie să faci este să trimiţi emailuri, petrecându-ţi două-trei ore pe zi în faţa calculatorului. Cu cât munceşti mai mult, cu atât câştigul va fi mai mare.

REPORTERUL ADEVĂRUL S-A HOTĂRÂT SĂ SCRIE ŞI SĂ AFLE CE TREBUIE SĂ FACĂ PENTRU UN VENIT SUPLIMENTAR. IATĂ AICI CE A IEŞIT

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
cumparaturi femeie magazine jpg
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg